Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez Apakomplexusnak számít? 16/L
Nem számít apakomplexusnak.:) Én is ilyen vagyok.
15/L
#5 veled vagyok😂😂😂😂😂😂 ugyanez.
Gépelek erre várok megint valami tucat kockahas pasit erre... 😂😂😂😂najo
Amennyiben ez a tetszés szintjén megmarad, addig nem valószínű.
A baj ott kezdődne, ha az ilyen korúakkal tudnál elképzelni kapcsolatot.
Hát emlékszem 2 éve nyáron, bográcsozni voltunk és úgy éreztem 14 évesen teljesen beleszerettem egy este alatt apám haverjába. Sokat ábrándoztam utána, de... Ugye ez lehetetlen. De azt az estét sosem felejtem el. :)
Aztán most jar hozzam korrepetalni egy 21 éves egyetemista srác, és ő olyan valódi. Mármint a színészekhez képest. En annyira reménykedem a "Mi"-ben. Mást nem tehetek. Imádom amikor itt van 😭❤ Hiányzik
A korombeliek nem igazán szoktak tetszeni:/ ritka, de a legtöbb átver, vagy nem éppen olyan lány kell nekik amilyen én vagyok. :)
"ritka, de a legtöbb átver, vagy nem éppen olyan lány kell nekik amilyen én vagyok. :)"
Na ez az, ami nem korfüggő! Nem a kor határozza meg, hogy ki ver át téged és azt sem,hogy kinek jössz be..
A 21 éves már határeset, nem túl idős hozzád, de nem feltétlenül a legideálisabb.
Ezekből az ábrándozásokból az jön le, hogy se régebben se most nem feltétlenül vagy a korodnak megfelelő érettségű. Innen nézve egy 21 éves EGYETEMISTA az ég, te pedig a föld.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!