Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez Apakomplexusnak számít? 16/L
Figyelt kérdés
Pl: hírességek közül nekem nem jönnek be az ilyen nyálas kis tini sztárok (elnézést ha valaki szereti őket, nem szeretnék senkit se megbántani), hanem inkább a 30-40s korosztály. Van aki korombeli és hasonlóan érez? :D Minden választ nagyon szépen köszönök:)#színész #ideál #kamaszkor #kamasz #híresség #szimpátia #celeb #komplexus #apakomplexus #Michael Shannon
2016. aug. 11. 23:19
11/19 A kérdező kommentje:
Igazából őszintén szólva az utóbbi időben lettem ilyen. Minden barátnőmnek lett valakije, (3 barátnő) és egyedül maradtam. Amióta van valakijük konkrétan tesznek rám:(
Tudom ez eltér a témától.
Na szoval azóta amióta ez a helyzet van kezdtem el kicsit ábrándozni:) egyébként normális esetben nem ilyen vagyok.
2016. aug. 12. 00:03
12/19 anonim válasza:
Kérdező. Nézz rá még Johnny Orlando-ra. Egy fokkal "jobb" :'D
14/19 anonim válasza:
A 30-40es trnszek azért tetszhetnek, mert jók a számaik is. A mistaniak sokla egyformább unalmasakat csinálnak..
Az apud barátja már lehet határeset a koplexhez, de a korrepetítor teljesen normális.
Sajnálom, higy ilyen barátnőid vannak, nyugi, ha szakítanak azonnal megkeresnek.....😐
15/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a válaszokat és a megértést :)) további szép napot kívánok mindenkinek!! :))
2016. aug. 12. 09:16
16/19 A kérdező kommentje:
#12 tényleg egy fokkal jobb😂😂😂
2016. aug. 12. 11:23
18/19 anonim válasza:
Na, ez a kérdés kb. olyan, mintha én tettem volna fel. Szó szerint. De nálam szerintem egy enyhe apakomplexus is befigyel. Ettől függetlenül szerintem nem jelent nálad is feltétlenül apakomplexust.
19/19 anonim válasza:
Én az vagyok szakember mondta meg nekem amikor pazihologiagi kivizsgáláson voltam te nem vagy az! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!