Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez mennyire számít apakomplexu...

Ez mennyire számít apakomplexusnak?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok,és sok eve egy nálam 16 evvel idősebb ferfibe vagyok szerelmes.

Belattam már magamnak,h bizony valahol az apat kersem benne.Ráadásul ez egy platoi szerelem.De ha belegondolok,milyen lenne ha együtt elnenk,Ő az enyem lenne (kb a nap 24 órája ebből az almodozasbol áll nálam)tudom hogy mint nő, baratnő lennék mellette, nem úgy tekintenék ra mint apara.Csak amig vagyodom utana addig van az hogy már annyira vagyom rá hogy bizony rajovok ez lehet h apakomplexus.Mit gondoltok?

2014. jan. 25. 11:31
 1/4 anonim válasza:
Igen ez eléggé az :) Ha nincs nála esélyed (és ha van is) felejtsd el keress valamivel fiatalabb fiút aki nem 40 éves korodban fog meghalni :)
2014. jan. 28. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Hú, ilyen velem is volt, tinikoromban évekig odavoltam egy nálam 19 évvel idősebb férfiért. (Szintén csak plátóilag - szerencsére - de én is a nap 24 órájában róla álmodoztam.)

Igen, ez apakomplexus, valahol olvastam róla. Leginkább azokra a nőkre jellemző, akiknek rossz volt a kapcsolatuk az apjukkal (engem például elhagyott kiskoromban).

Aztán úgy lett vége a dolognak, hogy észrevettem, hogy engem ez a szerelem teljesen lelkibeteggé tett: padlóra került az önbizalmam, depressziós lettem, és szinte teljesen elvesztettem a kapcsolatomat a valós világgal. Így aztán elhatároztam, hogy véget vetek ennek az egésznek. Elkezdtem ismerkedni, beszélgetni más fiúkkal, próbáltam keresni köztük valaki jobban hozzám illőt. Nem ment a dolog egyik napról a másikra, és nem is volt könnyű, de aztán valahogy csak sikerült. :-) Szerintem próbálkozz meg vele te is... Ez a plátói szerelem csak tönkre fog tenni lelkileg. Ne akarj odáig eljutni, ameddig én eljutottam...

2014. jan. 29. 14:11
 3/4 masni1 ***** válasza:
Ezen minden lány átesik. Teljesen normális, és bár apakomplexus, attól még igazi szerelem. Lehet is belőle kapcsolat, csak hát kérdés, hogy a nagy korkülönbség áthidalható-e. Az én második férjem 20 évvel volt idősebb nálam. Közös gyerekünk is van, és nagyon sok mindent megoldottunk. Kb 10 év kellett hozzá, hogy rájöjjek, egy egész generációnyi különbség van köztünk. ( más zene, más témák, más tánc, más fürgeség, én még bohém, ő már nem.... stb. ) Azóta meghalt már, de az a 10 év nem volt rossz.
2014. jan. 29. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszokat,de a kérdésem arra irányult,vajon ez apak.-e...

A lebeszelo válaszoktól kérlek kimeljetek,mert,ha valaha is lemondok Róla,azt nyilván saját tapasztalatok árán fogom megtenni,nyilván nem úgy,hogy mások javasolják.

De azert koszonom.

2014. jan. 31. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!