Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ez a híresség 10-ből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez a híresség 10-ből hány pontot kap?

Figyelt kérdés

Sokszor látom az oldalon, egy férfi ne csak nézzen ki valahogy, de szeretete végtelen is legyen!

Péter-117

Minden bizonnyal őt mind ismeritek, ő az egyik leghíresebb!!! egy pár infó róla: a történelem során sok féleképpen ábárzolták már, hosszú a haja és valószínűleg a rock enyhébb változatának a hivője, a végtelen szeretéről lett híres és még azért, mert nagyon ügyes bűvésztrükköket adott elő, ilyen pld a vízt borrá cserélte ki mikor nem figyeltek, vagy hogy a "vízen" járt khmkhm.. Pár festői kép róla (szószerint!!)

[link]

[link]

[link]

És napjainkra már eme kinézették ruházza fel az ember!!

[link]

Aki még mindig nem tudja kiről beszélek annak most mondom! Ő nem más mint a Názáreti Jézus KRisztus, "Isten egyszülött fia" --> ez volt a bűvész neve, igencsak tehetséges "varázsló" és színész és az alkoholt sem vetette meg.

17F

2016. nov. 28. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
így is úgy is b-szott nagy s-ggfej vagy,ezen ne háborodj fel,tudhattad volna h ilyen kiírásoknál ezt megkapod.ha nem tetszik nyomd el magad és mondjuk töltsd az időd értelmes dolgokkal. MERT EZ NEM AZ
2016. nov. 29. 07:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Én egyszer elolvastam hitler horoszkópjának jellemzését.

-Bárhol lenne is, jelleme révén azonnal kitűnik a tömegből.

-Uraló személyiség, aki könnyedén átlép a formaságokon, bevett szokásokon.

-Meggyőződése, hogy neki mindent szabad, ezért nem tűr semmiféle ellentmondást, mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja.

-Legkellemesebb a szellemes humora.

-Örökös kutatási hajlam.

-Impulzív természete révén sok ellenséget szerez magának.

-Amit tett, az megtette.

-A maga elbűvölő módján képes határozottan felépíteni egy olyan álomvilágot, melyben jól érzi magát.

-Kényszer nélkül képes másokat maga un vonzani.

-Nem lehet nem szeretni (ezen felröhögtem)

-Annak ellenére, hogy nem zsarnok, ő uralja a családot (német család, itt is szakadtam)

Na szóval, n most beletörődök abba, hogy éppen antiszemita lehetek, vagy neonáci, csak azért mert Hitlerről poénkodok.

Pedig egy büdös zsidó vagyok. :D

Az a dolog, hogy humor tök jó. Ha az itt levőknek lenne, nem arra lelki maszturbálnának, hogy megvédhetik szeretett urukat. Ez bugyutaság, elvakult hülyeség, és nem vagytok jobbak bizonyos értelemben, mint a neonácik, a kommunisták, khrisnások, a buddhisták, a jehova tanúi, meg a fradi szurkolók.

Ha lenne egy minimális humorérzék bennetek, könnyebb lenne az életetek, és nem azzal kéne foglalkoznotok, hogy egy idióta internetes oldalra kiírt egy idióta valami idiótaságot az amúgy számodra fontos dologról.

Csak nekem nem volt kedvem keresztre feszíteni szegény srácot?

2016. nov. 29. 10:10
 13/17 A kérdező kommentje:

11-es jólvan nem érdekel rád hagyom, ha nem tudsz különbséget tenni komolyság és komolytalanság között az a te egyéni problémád, sok sikert az élethez, minden jót neked, nem keveredek olyannal "szellemiharcba", aki csak negatív jellemzőkkel tudja illetni a másikat.

12-es, köszi a választ :D amúgy nem vagyok náci és Hitler fanatikus sem, de tény, hogy zseniális ember volt, csak kicsit nem volt minden okés odabent, mielőtt valaki félre értené, NEM AZT MONDTAM? HOGY ÉLJEN HITLER ÉS HALÁL A ZSIDÓKRA!! felfogtátok? te is 11-es?

2016. nov. 29. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Várhattál volna erre a reakcióra, ha már ilyen retardságot írsz ki.

Őszintén nincsen jobb dolgot?

Ez a "poén" már lerágott csont...

2016. nov. 29. 18:37
 15/17 anonim ***** válasza:
xDD, nem értem mire ez a nagy veszekedés, szerintem tök vicces, amit kiírtál :D
2016. nov. 29. 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
#13 te náci hú hitlerista nem is sajnálod szegényt?
2016. nov. 30. 18:01
 17/17 anonim válasza:
lol so random XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2016. dec. 3. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!