Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az álom mit jelenthet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az álom mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy egy ilyen trón féleségen ülök, majd bejött 2 30 körüli nő, megpusziktak, majd ellőttem a terem szétnyilt és egy ilyen tánparket lett ott, lejött egy diszkógömb és mindenki elkezdett táncolni (merthogy odajött egy csomó ember) én meg csak ott ültem, néztem és nevettem, majd az egyik megdobott valamivel, meghaltam és felébredtem :/. SOha nem szoktam emlékezni az álmaimra, de most mégis emlékeztem erre egy ilyen zavaros fo*ra..

17F

2016. nov. 27. 15:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Nos, az álmok inkább az ezotéria kategóriába tartoznak, de értem, miért ide írtad.

Keresgess a neten az álmos könyvekben, azokban valószínűleg találsz rá magyarázatot.

Az álomra pedig azért emlékszel, mert a REM fázisban voltál, amikor felébredtél. Valószínűleg általában 1NREM, 2NREM, 3NREM vagy 4NREM szakaszól szoktál felébredni, ezért nem emlékszel, most pedig kivételesen az alvás egy másik fázisában voltál ébredéskor.

15l

2016. nov. 27. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!