Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez, más is volt már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, más is volt már így?

Figyelt kérdés

Már 4 hónapja,hogy barátnőm elhagyott az exr miatt..nagyon.megbántott és ki készültem kb..2 hétbe telt mire javult a helyzetem és elfelejtettem az egészet barátok segítségével.

Az utóbbi 3 hónapban minden héten mindig péntek este vele álmodok és mindig ugyanaz a helyszín,szereplők,csak más dolgok történnek..

Már nem is hiányzik és már nem is érdekel,de akkor miért bukkan fel mindig álmomban és mindig ugyan azon a napon?

Nem is gondolok rá sosem.

Volt már más is így?

Mit tegyek hogy vége legyen?

Ui:egy péntek este közölte,hogy vége.

2016. nov. 19. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Pont Pénteken, Sbesz elestjen?

Sajnallak, probalj ki egy Ambient mint ahogy Jay mondana ugy talan tudsz aludni.

mindenki megnyugtatasara egy altatorol beszelunk.

Velem is szoktak hasonlok lenni azert mondom, idovel ha lesz uj baratnod szten elmulik.

na de en megyek mert mar lassan egesz nap ezt az oldalt nezem es a vak is latja hcnar nem is hallok semmit ami a kulvilagbol jon.

2016. nov. 19. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:
meg mar irni se tudok lassan
2016. nov. 19. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért álmodsz még mindíg vele,mert nem dolgoztad még fel a szakíásotokat.
2016. nov. 23. 06:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!