Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek bejön, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejön, ha egy lánynak thigh gap-je (kép lent) van?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondolok, mint itt a két a lánynak: [link]

Nekem is ilyen lábaim vannak, megpróbáltam tenni ellene, hogy ne ilyen legyen, de nem megy. Azt hittem, hogy ilyen csak pár embernek van, de tegnap megtudtam, hogy sokan direkt ilyet akarnak és még küön neve is van ennek a comb közötti résnek.

Van, akinek ez bejön? Vagy mindenképpen csináljak velük valamit?

15l

#fiú #láb #lány #változtatás #comb #tetszik #combrés #thigh gap #comb közötti rés #maradjon így
2016. nov. 26. 16:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Ha idősebb leszel, elmúlik, nekem is ilyen volt, de elmúlt. Fiúkat nem érdekli különösebben, ez tipikusan olyan hülyeség, amivel a lányok szívatják magukat :)
2016. nov. 26. 17:08
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Nekem kifejezetten bejön 15/f
2016. nov. 26. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Egy kép róla? :-D
2016. nov. 26. 17:50
 14/20 anonim válasza:
92%
Nekem bejön. 24 f
2016. nov. 26. 18:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszön szépen a válaszokat mindenkinek:)
2016. nov. 26. 20:10
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Lanykent ilyen a combom,es en szeretem,szerintem jol nez ki. Nyilvan van,akinek nem kifejezetten tetszik,de szerintem senki nem a combod miatt fog elutasitani.
2016. nov. 26. 23:22
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

Nekem kimondottan bejön, én a nevét már egy jó ideje ismerem (mivel tetszik + lényegében ugyan az a neve angolul is "combrés")

De inkább a vékony lábakon van a hangsúly.

Tehát nálam kimondottan előny a thigh gap :)

Ha külsőt nézzük egyébként, akkor amit legelőször megnézek egy lányon (arcon kívül) az a láb, fenék (bár nekem itt a kis és formás tetszik, mellnél szintúgy -de itt már vannak páran, akik nem értenek velem egyet :D)

A képen lévő 2 lány alakja nálam teljesen rendben, mondhatni tökéletes :)

19f

2016. nov. 29. 14:45
 18/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem ezzel mi a baj?!

Ez probléma volna?

10-20 év múlva ez a probléma egy kicsi . Pont lesz a többihez képest.

2016. dec. 1. 19:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem épp mindegy, ilyen vagy nem ilyen. Nagyon szeretem a szép combokat. *.*
2016. dec. 2. 14:50
 20/20 TXCowboy válasza:
20%
Nagyon soványak a képen, talán még a karom is vastagabb, mint nekik a combjuk, undorító. Szerintem menj el edzeni!
2017. jan. 9. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!