Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan razzam le?
Figyelt kérdés
Van egy lany aki utobbi idoben nagyon idegesiteni kezdett. Kozos nemet csoportban vagyunk egy nyelviskolaban, es raadasul az evfolyamtarsam is.. Mivel azonos iranyba megyunk, ezert felajanlottam neki mindig, hogy elviszem autoval a buszmegalloig.. Tudni illik, a szuleim emigraltak egy adott orszagbol, itt telepedtek le, es itt szulettem. De nalam az kicsapta a biztositekot, amikor megkerdezte, hogy miert dontottek ugy, hogy idejonnek, ha nagyon sokan ott maradtak? Hat majdnem ravagtam azert, mert nem akartak azt, hogy tomegsirban erjen veget az eletuk... Valahogy ezt elkerultem, de azota mindig ez jut az eszembe rola. Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok kozombos szamara. Erezhette, hogy mashogy viszonyulok hozza, mert multkor azt mondta, ha valami gond van szoljak neki, mondtam, hogy nincs semmi. Megis mit szoljak erre? Ezzel nalam teljesem megbelyegezte magat! Nagyon irrital mar,fuvarozni meg vegkepp nem akarom heti ket alkalommal.2016. nov. 26. 11:28
1/5 anonim válasza:
Most akor ha meghalnak a szüleid és egy pszichológus szóba hozza akor a pszichológus már szar ember lenne? mert ez kb olyan..
2/5 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem, de a csaj tudja, hogy hogyan jutottak at ide, es mitol menekultek el!
2016. nov. 26. 11:40
3/5 anonim válasza:
Ez egy full artatlan kerdes amugy...
De talan meg kellene kerdezni tole...
Ne jatsz himringyot, hanem ember modjara tessek megbeszelni.
Lebasztam mar a sajat csaladom is ha valamit ugy csinaltak ahogy nem tetszik...
Csak a kulonbseg az, higy en meg is beszeltem veluk a problemat....
4/5 A kérdező kommentje:
Ahogy gondoljatok, majd megbeszelem vele negyszemkozt!
2016. nov. 26. 11:45
5/5 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy érzékeny téma, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!