Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan rázzam le az unalmas...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Guesswho99 kérdése:

Hogyan rázzam le az unalmas pasit?

Figyelt kérdés

Elkezdtünk randizgatni, az elején azt hittem hogy titokzatos. Aztán kiderült, hogy csak szimplán unalmas és jóformán személyisége sincsen. Nem lehet vele beszélgetni, órákig csak hallgatunk, és már önmagában gáz, hogy végig azon kattog az agyam, hogy "mit mondjak, mit mondjak mit mondjak". Rólam azt kell tudni, hogy tudok sokat is beszélni, de érdeklődő vagyok a másik irányába. Ő mindig úgy válaszol hogy Igen/Nem/ 1-2 szavas válasz.

A bibi az, hogy az iskolából ő a 100. akit elutasítok, és ezt hozzá is vágta a fejemhez, hogy "ugye nem az igazit keresed"?!!!!

Én mégsem akarok köcsög lenni vele, nem akarom megbántani, de azért azt sem akarom hogy kinevessen..

2016. nov. 13. 16:54
 1/1 Bodri nyakörvvel válasza:

Hali! Én azt javaslom, ha nem szeretnél azzal a fiúval randizni, hogy semmiképpen sem mártírkodj! Ha nem akarsz vele randizni mondd meg neki bátran, de úgy, hogy ne sértsd meg őt! Velem is történt egy ilyen eset. A fiú megkérdezte, hogy akarok- e vele találkozni, de elutasítottam. Viszont utána a fejemhez vágta, hogy azt hitte más vagyok, mint a többi lány, meg hogy kényes, elkényeztetett vagyok, sőt, még le is k******tt. De erős voltam és nem hagytam magam. Ha esetleg téged bántana azért, mert elutasítottad, valami frappáns, de azért ne túl gonosz válasszal válaszolj pl.:,, Bocs, hogy nem vagy az esetem", vagy: ,, Szerinted én tehetek arról, hogy nem érzek irántad semmit, hm???"

Remélem tudtam segíteni:)

2016. nov. 13. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!