Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rázzam le a cigány gyereket? (lent)
Van egy kisebbségi krapek aki az idegeimmel játszik, mióta hugom iskolába jár (2.os) , akárhányszor megyek érte és lát ez a krapek engem bosszant. Azaz, kb 180-5 centi magas, 100 kg tuti megvan... Tipikus vérbeli c*gány,én meg kb 155…és 45 kg körül mozgok. Ma is mondjuk,bemegyek a suliba, az már ott várakozott, egy osztályba jár a kis gyerek akiért jár mint a testvérem, na szóval gondoltam magamban ez az én szerencsém... Hiányzott az életemből.
Odaköszön,nem is ebben lett volna az izé... Mondom:"Szia!" - de nem álltam meg,hanem indultam fogashoz levenni kabátját hugomnak meg ernyőjét.
Ez a m*rha meg neki áll nyerhogni mint a macska, szószerint:"nyau"... Elsőre elnézem,másodjára is. Harmadjára odaszólok hogy legyen szíves abba hagyni. Befejezné végre? Ilyetszól "igen"… aha ,csak a kezdés volt.
Arébb megyek,ez szószerint követ. Cica naciba voltam,kb 2 másodperc se telt el, ilyetszól "jó a cicanacid". Mondom köszi. Tudja jól direktbe megyek arébb, kezdem el nyomkodni a facebookot vagy akármi. Annyira nem izgatja. Fél perc múlva beszól:"jó a lökhárítód". Megköszönöm. Utána megismétli, már annyira bosszant, de tartom magam s finoman célzok rá hagyjon békén, semmi esélye.
Kijön testvérem, ott ölelget,puszilgat, hát nem odajön hozzánk? Fogtam és ott hagytam,szokás szerint nyerhogni kezdett.. Meg lökni a marhaságát.
Fütyülget,már majdnem kiértem az ajtón, mikor valahogy megint mögém kerül s jó hangosan:" jó a farhátod"!... Az a kúltúrált istenverte formáját..Na elindulok haza, gondoltam vége, van a francokat,utánam jön.Aztán füttyent egyet,s hangosan,annyian odanéztek:"tényleg jó a popsid". Elhiszem az ő feje nem ég, de az enyém nagyon. Na odaszóltam lehet rólam leszakadni. Van barátom .
Anno interneten is megtalált,mondtam neki van párom amire a reakció: "majd most lesz más". Nem izgatja. Van alakulóban tényleg valaki,s nem akarom elrontsa mert ez megy ha az utcán is meglát. Becézget, meg minden amit ellehet képzelni. Lehet rasszistának tűnök de hogy rázzam le?
Eh mindketten 77%osak vagyunk ez most olyan mintha magamat helyeseltem volna :D
Sajnálatos hogy neked is okoztak kárt a gyerekkorodban #brofist
Bocsi a hibáért, *vallásos
Ezen kívül hozzátenném, hogy ez gonosz megoldás amit írtam, de ha nem ért a szép szóból...
Van az oldalon pár cigány felhasználó mert szépen lepontoztak épeszű magyar egyetértene a nézőpontommal :D
2#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!