Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le a lányt? (többi lent)
Nem is tudom hogy tegyem fel a kérdést,mert lehet egy kicsit undoknak fogok tűnni a "hallatán".
Van egy párom akivel tényleg nem jól megvagyunk,minden teljes mértékben stimmel és összhangban van,kivéve egy dolog. Itt a bökkenő. Én kedvelem a barátait,és 90%-a engem is.
Van egy "lány barátnője" akit nagyon nem kedvelek.
Szemembe vigyorog,mindig olyan kis kedves,s álszent de azért érezteti nem csíp ahogy én sem őt. De tudom a barátom internetes jelszavait ahol látom szokott két értelmű dolgokat írogatni neki, holott van barátja. Mind arra hogy milyen a kapcsolatuk, a másikkal meg rám célozz. Például ha megkérdezi hogy mégis hogy vagyunk, aztán párom feleli minden rendben,szokás szerint. Aztán odaböki:-rendben...
Van hogy felvázolja, hogy szerinte mit hogy kellene csinálni. Szószerint teszi alá a lót,s uszítja ellenem sunyiba. Előadja milyen komolytalan még az én korosztályom.. (Megjegyzem, egy idősek vagyunk... Míg ő elrontotta az érettségit, én nem. Mindent az izgulásra fogott,s istenítette magát hogy ettől függetlenül Ő mennyire okos. Ő nem megy tovább tanulni egyetemre,én viszont fogok. A gimnázium,s általános alatt is végig oklevéllel végeztem az éveimet el).
Mindene a buli,a pia, dohányzás. Az értékrendje nem megfelelő a korának de még felfogásban sincs ott ahol én, a "kötelességeit nem képes ellátni." Egy mondatot nem tud leírni 8 hiba nélkül. (Most az én helyesírásom sem lehet a legjobb mivel elég ideges vagyok) .
Már az elején olyan mértékben unszimpatikus volt hogy az hihetetlen,de nem voltam vele egyáltalán olyan . Ezekszerint ez kölcsönös volt/van.
A kérdésem az hogy mégis hogyan tudnám lerázni?
Nem akarom azt mondani a barátomnak hogy válasszon közöttünk de végleg elakarom tűntetni a képből.
Ötletek? (Előre köszönöm az értelmes válaszokat.)
"Van egy párom akivel tényleg nem jól megvagyunk,minden teljes mértékben stimmel és összhangban van,kivéve egy dolog."
Most akkor jól vagy nem jól vagytok meg vagy kamu?
Szóval a lényeg:
Van egy pasid.
És van egy csaj haverja aki téged nagyon nem bír és féltékeny?
És azt ki kerdezte,hogy te milyen eredmennyel vegezted el a sulit? Az onbizalomhianyod kompenzalod azzal,hogy osszehasonlitod magad azzal a csajjal? Egyebkent meg ki beszelt a fejedrol? Neked aztan tenyleg onbizalomhianyod lehet.
Gaz vagy,es utalom az ilyen sznom 3,14csakat pint te. A kituno atlagoddal meg kitorolheted,ilyen stilussal...
Igen,rahibaztal mindenre. Napszamos vagyok,kulimunkat vegzek,kubikolok es ha marad idom wc-ket pucolok. Se apam,se anyam,a getto utcain nevelkedtem. Termeszetesen feltekeny vagyok rad,hiszen kituno eredmennyel(oklevellel) vegezted el az altalanos es a kozepiskolat. En meg még 1 mondatot se tudok leirni 8hiba nelkul. Hu haat kesz szerencse,hogy nem a kozeledben elek,biztos oklevelesen vegezted el az aikido tanfolyamot is. Szuleim helyett is ellatnad a bajom,hisz a te szuleid oklevelesek nevelesbol,igy te biztos jol lettel nevelve.
Most pedig okleveltelen szemelyem elmegy a szakmunkasokkal a kocsmaba,tanulni egykis jomodort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!