Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan rázzam le ezt a lányt,...

Hogyan rázzam le ezt a lányt, úgy, hogy ne sértsem meg?

Figyelt kérdés

Bejelölt egy lány facebookon, egy suliba járunk, én 2 évvel idősebb vagyok, számítottam rá, hogy ez lesz, most el kezdett írogatni, de én nem igazán szeretnék vele foglalkozni. Volt már több ilyen eset is, de nem szeretném, hogy bunkónak tartson, vagy ilyesmi, csak ,max barátnak lenni. De érdekes, hogy az ilyen lányoknak nem jelent erőfeszítést bejelölni fiúkat, és ismerkedni velük, én meg még megjelölni sem merem ismerősnek azokat a lányokat, akiket már láttam, és bejönnek, na értitek.. :)

Ja, meg már azért like-olgatott is. Tehát értitek, mi ilyenkor a legjobb módszer?

2014. máj. 31. 09:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Beszélgessetek, de ne legyél félreérthető. Amennyiben ő akar valamit, te nem, akkor pedig egyenes és őszinte. Ennyi.
2014. máj. 31. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!