Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yoda--- kérdése:
Nem tudom hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és holnap elmegyünk együtt kutyát sétáltatni. De Ő nem tudja hogy szeretem. Az a nagyon nagy problémám hogy fb-n simán beszélek vele de szemtől szembe nem merek. A srác nagyon visszahúzodó típus mint én és nem tudom hogy hogy beszéljek vele és miről.Tudnátok tippeket mondani?2016. nov. 25. 21:40
1/2 anonim 

válasza:

Ne stresszelj rá! Facebookon miről szoktatok beszélni?
Biztos megvan a közös téma ha fb-n gondtalanul eldumáltok. Beszéljetek akár olyanról. Ha kutyázni mentek akkor kérdezd majd esetleg a kutyáról, mesélj akár valami vicesebb sztorit ami veled meg a kutyussal történt ha esetleg volt olyan, biztosan ő is reagál rá valamit aztán csak beindul a beszélgetés és észre se fogod venni hogy feszengtek egymás társaságában! Csak lazán!
2/2 NudliHercegnő 

válasza:

Az egyes válaszolóval értek egyet, ne aggódj rajta túl sokat:D légy magabiztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!