Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya pasik! Mikor jöttetek rá, hogy nem vagytok helyesek?

Én nem tekintem magam csúnyának, az egyetlen rossz eset akkor volt, mikor 4 éve egy tini miután meglátott, megkérdezte a neki udvarló haveromtól, hogy "egyébként ez már megkapta a csúnyasági pótlékot?", azóta sokat változtam, de már akkor se érdekelt a véleménye...
Egyébként #21, az életed, mégha akkoriban rosszul is élted meg, mesébe illő, egy szerethető főhős jellemfejlődését lehet vele bemutatni, mikor még a saját anyád is utál, illetve 1 hónaposan röhögnek rajtad a keresztelőn, az tényleg szörnyű érzés, de mikor a 8 éves kapcsolatod vége és egy téged dobás után valaki fél évvel azért könyörög, hogy fogadd vissza, te visszautasítod, és ő még úgy is kíván téged, az egy tökéletes Happy End! Nem szemétkedésből, nekem nem is lenne jogom rá..., azt tudom hogy milyen, ha öten az osztályodból neked esnek, mert kicsit ügyetlen vagy; amikor ők püfölnek ezerrel, de ha visszatámadok (ütök, harapok, karmolok) akkor már mekkora szemét vagyok, amikor azon röhögnek, hogy fejberugtak egy labdával, ami miatt bevertem a fejem a mögöttem levő falba, amikor az egyik beadja a jófejt és késztetteti hogy mesélj magadról, majd ezt mind kiadja a többinek, amikor kölcsönkérik állandóan a telefonod, majd fél óra múlva már azért csesztetnek hogy milyen rossz... én sem voltam pár éve egy önbizalmas gyerek. Egy osztályba jártam egy egész évig egyszerre egy bukottal, egy nyalizóssal, egy szadistával, egy szerencsétlennel, és egy hülyével, aki 3 évvel nagyobb... ez neked semminek tűnhet, de csak ahhoz képest ami veled történt. Nekem mindig volt egy helyen 2-3 jóbarátom, és rosszakaróim is csak a suli felső tagozatán lettek. Azóta viszont már gyűjtöttem önbizalmat, és szeretném magam a sok figyelmetlenségem ellenére is jól érezni.

Na igen, nem lehet mindenkinek szuper élete. De a happy andtől az enyém nagyon messze van! Elhiheted. És néha kell nehéz döntéseket hozni az életben. Még akkor is, ha tudod fájni fog. És ha egyszer elhagyott egy jóképű pasi miatt, akkor mi arra a garancia, hogy legközelebb nem teszi meg ugyanezt. És nem minden helyes pasi bunkó. Vannak nagyon jófejek is. És mégegyszer nem biztos, hogy kibírnám. Nagyon tud ám fájni, ha valaki faképnél hagy, egy olyan hiányosság miatt, ami az egész életed megkeseríti, és nem tudsz ellene tenni semmit se!
A trágárság szűrőről meg csak annyit, hogy egy automata algoritmus. És a mesterséges inteligenciától még nagyon messze van. Úgyhogy: k..pd, be a retkes f..szomat, Te ki....eréld b...zi b....nkó, k...csög ló...asz! Na ezt szűrd ki!

Lehet ott kezdődött a baj a trágárság szűrővel, hogy kicsillagoztam a magánhangzóját.
Ka...ja be ez a ki..aszott sz..r.

A szépség és a csúnyaság szubjektív. Nekem tetszett már, néhány(elég sok) ember véeménye szerint ronda fiú, és tetszett már helyes is. Nekem a ronda is ugyanúgy tetszett mint a helyes. És azért írom rondának mert sokan annak tartották de kiemelem hogy annak ellenére engem nem érdekelt mert nekem tetszett.
És véleményem szerint az emberek 99%-nak lesz valakije ugymond.
16l
Srácok nagyon elszomorít, hogy így gondolkodtok magatokról sokan.
Bár én lány vagyok és a 20as éveim közepét járom már, és nem vagyok a pasik kedvenc "dögöse", de érdekelne, hogy ti akik így vélekedtek magatokról valóban hogy is néztek ki, komolyan, mindenkiben van valami szép! Aki gondolja küldjön képet. Szerintem mindenkiben találni valami jót! :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!