Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok! *. * Ti hogy jöttetek össze a mostani párotokkal!? Vagy mi volt a legenlékezetesebb?
Ráírtam egy játékban, mert megtetszett a karaktere.
Milyen romantikus, mi? :D
21/L
#3 ez tényleg az😂
#4 gratulálok! :D
Én 14 voltam mikor kozepsuliba kerultem es megláttam őt aztán teljesen bele voltam habarodva az osztalyba a ket legjobb baratomnak csak rola beszeltem aztán a nyári gyakorlaton(15eves voltam) átküldte a tanáruk valamit megcsinálni. A mi tanárunk meg mondta hogy én segítsek neki egyépként egy évvel idősebb és elkeudtunk beszélgetni tok jo baratok lettunk aztán egyutt szilvesztereztunk ahol kicsit tobbet uttam de azert tudtam mi merre hany meter! Es ugy tudtam meg hogy jarunk hogy reggel beleneztem a tukorbe es felneztem a facebookra. Ki volt szivva a nyakam es neki is es a battya kitett egy képet ahogy csókolózunk a kanapén. Nagyon cuki tortenet😂..
2éve vagyunk egyutt.
17 évesen csajokkal mentünk discóba ,ő a pultnál állt háttal.:)
Mondtam a lányoknak ha ez a pasi úgy néz ki előrül mint hátulról ő lesz a férjem :)
Szerencsére ő is felfigyelt rám :)
Végigtáncoltuk és beszélgettük az éjszakát és a másnapot is :)
Hazakísért megbeszéltük járunk :)
Egy év múlva szexeltünk.Két év múlva megkérte a kezem :) IGENT mondtam :) Azóta együtt :)
oda mentem hozzá a Diszkóóba megkérdeztem,hogy "hééé te.van pasid?" azt mondta "nincs" én meg kapva az alkalmon annyit mondtam "Most máá van"
Nem amúgy az iskolába megpillantottam az osztálytársam mellettem ült és mondtam neki hogy nekem ő kell :D
ez 4 és fél éve volt :D azóta együtt vagyok vele :D
Facebookon beszéltünk és így jött a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!