Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok! *. * Ti hogy jöttetek össze a mostani párotokkal!? Vagy mi volt a legenlékezetesebb?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok! Normális válaszokat szeretnek! :)2016. jún. 18. 13:01
11/15 anonim válasza:
ircneten vagy treforton mar nem emlekszem admitn volt es bannolt, én pedig 'leuvoltottem' a francba. Aztan beszelgettunk, talalkoztunk stb...
12/15 anonim válasza:
Már 6 éve voltunk legjobb barátok, és elmentünk együtt bulizni. Tizedikesek voltunk, ez volt a belső vizsga előtti héten a "bátorító" bulink. A barátom eléggé beivott, bennem is volt már azért, szóval kicsit lazábban beszélgettünk. Azonban egy drága ismerősünk bezárt minket (kettesben) egy szobába, ahol történetesen egy ágy is volt, és eléggé elszabadultak a dolgok. Nem feküdtünk le, de jól éreztük egymást. Reggel ő gyorsan lelépett, a többiek elmondása szerint úgy nézett ki, mint aki szellemet látott. :D Egész hétvégén nem beszéltünk, hétfőn is került, de végül együtt mentünk haza. Beszélgetni kezdtünk a dologról, és eljutottunk addig, hogy egyikünk sem bánta nagyon... És kialakult. Már egy éve vagyunk együtt.
13/15 anonim válasza:
Egy konferencián találkoztunk. Háttal álltunk egymásnak, nem láttuk egymást, csak valami nagyon erős vonzódást tapasztaltunk. (Semmiféle ezós marhaságra nem kell gondolni, ez valóban létező dolog.) Egyszerre fordultunk meg, és mértük végig egymást. Aztán olyan természetes volt minden, mintha már leéltünk volna együtt egy életet.
Két nap után költöztünk össze, és sok-sok éve élünk boldog házasságban.
57F
14/15 Synesztro válasza:
28/F Elváltam, és viharos válásom miatt, a nejem megtiltotta a közös fiunk láthatását, ezért bementem a bíróságra. A mostani párom vette fel a panaszomat. Már akkor láttam, hogy nagyon megbámult, sokat mosolygott rám. Egy 7 múlva vissza kellett mennem, szintén hozzájuk kerültem, felvették a jegyzőkönyvet, és a múltkoriból már tudtam, hogy miután végzünk, ő hozza ki az iratokat, a lajtstromba. Megvártam, leszólítottam, és azt mondtam: "Ne haragudj, egy kicsit berozsdásodtam ami lány leszólítást illeti, szóval nézd el nekem, hogy csak így szárazon, de volna e kedved találkozni a bíróságon kívül valahol velem". :D Volt neki, ennek 5 éve már, most is itt van mellettem:D:D:D.
15/15 anonim válasza:
Volt barátom,kijutottam 3 hétre németországba. Egyik este nyakába ugrottam,összecsokoloztunk és összejöttünk. Azóta is együtt vagyunk. Sok minden történt2 gyerekünk van azóta. Házasok vagYunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!