Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt miert csinálták?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miert csinálták?

Figyelt kérdés
vzáró volt és nem vittem blúzt ezért barátnőm blúzát kértem el az pedig átlátszó volt.Este barátomat szexy fehérnemükkel akartam meglepni.Évvzáró után egyből oda mentem volna. Cörös csipkés meltartó és tanga volt rajtam.NAgyon átátszott de nem tudtam mit tenni..Viszonta fiuk megértését akkor sem értem.JOBAN vagyok a fiukkal de még is csapdosták a seggem probáltak tapizni egynek sikerult is.NEm túl idősek ehez? Legjobb fiu haverom ölébe beültem és felállt neki.Íde a bff-jére hogy? Nincs benne annyi h vissza tartaná vagy iylesmi?
2016. nov. 25. 00:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%

Nem akarok gonosz lenni, ne bántásként, hane, tanácsként értsd kérlek!

A srácok csak azt fogdossák, akiket tudják hogy lehet. Velem egyszer próbáltak seggrepacsisat játszani, az lett a vége, hogy a srác csukója bedagadt, utána senki meg sem próbálta abból a körből. Átlátszó volt a blúz, de nem volt sem egy pulcsid, egy kardigánod, egy kendőd vagy bármid, amivel takarni tudnád magad? Bár így jár az, aki feledékeny. Egy tizenéves még kölyök. Ha fáj, ha nem. A srácok meg méginkább. Attól, hogy jóban vagy velük, lehetnek hülyék, vagy bunkók (néha). Foglalt, becsületes lány még a haverja ölébe sem ül bele, mert gyakorlatilag a fenekedet teszed az ő legintimebb részéhez, aminek a működése egy óhatatlanul beindul, mert "nem edzett még annyira", hogy ennyi ingert kibírjon reakció nálkül. Visszatartani? Te vissza tudod tartani a véráramlásodat, mondjuk a karodban? Nem mi? Akkor tőle miért vársz el hasonlót? A másik kedvencem: ,,de nem tudtam mit tenni.". De. Mindig tudsz. Más választás mindig van. Ez soha nem volt mentség és nem is lesz. Amúgy kicsit képzeld magad a srácok helyébe: ami kint van a kirakatban, az elvihető, nem? Ők meg naná, hogy vinnék. Nem a srácokat kell hibáztatni a te problémádért. Te voltál felelőtlen. Éhes kecskék közé, nem mész atutazóba káposztával, ha nem akarsz nekik adni. Az érettségi szintet ebben a korban semmilyen nemnél nem érdekes emlegetni. Az emberek úgy 25-től kezdenek érni. Az még viszonylag messze van.

Legyen szé a továbbiakban a napod!

19 L

2016. nov. 25. 09:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Még jó, hogy felállt neki.

A 33 éves páromnak elég hozzám simulnia reggeli kávéfőzés közben, és már áll, pedig pizsamában vagyok, és félig alvós az arcom.

Te pedig lényegében áruba bocsátottad magad, persze, hogy kihasználták. Igazuk van, aki kvának áll...

2016. nov. 25. 09:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként pedig, ha van barátom, NEM mutogatom magam másoknak, és NEM ülök egy másik srác ölébe.

Sajnálom szegény srácot...

2016. nov. 25. 09:51
 14/16 anonim ***** válasza:
32%
Azert kerlek ovatosan banjatok azzal, hogy "ami a kirakatban van, viheto", mert innen csak egy lepes az, hogy "megeroszakoltak? Megerdemelted, minek oltozol kihivoan?" Nem, barhogy is oltozik, senkinek nincs joga az o testehez! De ha a feszes kis hatsojat a fiu péniszéhez nyomja, akkor bizony a fiunak merevedese lesz es kesz.
2016. nov. 25. 10:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...#11 neked főleg...Nem tudom nálatok ez hogy megy de nálunk ha nincs ünneplő akkor igazgatói. Én inkább amellet pártolok h kibírok 2 órát és ne 1-s legyen a magatartásom...Sajnos pont ez volt a baj. NYár volt nem vittem semmit ujjatlan és shortba voltam..Semmi nem volt nálam amivel el takarhattam vola magam...És ne félj nem hagytam magam. Simán pofán ütöttem pár fiút...Kezüket kicsavartam szóval nem mondanám magam k@rvának. Ráadásul egy fiunak ültem bele az ölébe...Anyumnak a legjobb barátnője fia...Együtt nöttünk föl...Kisebb korünkba a medencében pucéran voltunk.Ezért ültem bele az ölebe egy havernak nem ülnék bele az ölébe akármennyire szeretem. Nem tudom hányadik mondta de nem nem tudom vissza tartani h vérezzen a karom igaz. De gondoltam h ez valami visszatartási alapon is van...Oke tudom h nem csak valamennyire biztos lehet...
2016. nov. 25. 13:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Juj de kamu :D
2016. nov. 25. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!