Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miert csinálták?
Figyelt kérdés
vzáró volt és nem vittem blúzt ezért barátnőm blúzát kértem el az pedig átlátszó volt.Este barátomat szexy fehérnemükkel akartam meglepni.Évvzáró után egyből oda mentem volna. Cörös csipkés meltartó és tanga volt rajtam.NAgyon átátszott de nem tudtam mit tenni..Viszonta fiuk megértését akkor sem értem.JOBAN vagyok a fiukkal de még is csapdosták a seggem probáltak tapizni egynek sikerult is.NEm túl idősek ehez? Legjobb fiu haverom ölébe beültem és felállt neki.Íde a bff-jére hogy? Nincs benne annyi h vissza tartaná vagy iylesmi?2016. nov. 25. 00:19
2/16 anonim válasza:
Ez a fiuknal maskepp mukodik. Nekik ez ugyanugy sexi, akar a baratja vagy akar nem. De nekem is kinos lenne, ha a fiubarataimra gondolok. Amugy ha van pasid miert ulsz mas olebe?
3/16 A kérdező kommentje:
mert fardt voltam xdd szerintem egy ovoda ota egyutt folnott havernak siman ülsz bele az ölebe.Nekem inkábba tesóm mint haverom(lelkileg)
2016. nov. 25. 00:37
4/16 anonim válasza:
de kis fiatal éretlen lehetsz még :) max 16nak mondanálak az irásod alapján
5/16 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, nem túl idősek-e ehhez. Hiszen nem tudjuk, mennyi idősek és azt se, te mennyi vagy, tehát a korkülönbségről is halovány lila gőzünk se lehet, ahogy az egész kérdésed érthetetlen. Valószínű novemberben vannak évzárók, igen, nagyon aktuális a kérdés.
6/16 A kérdező kommentje:
nem, csak eszembe jutott most esett le h mit is csináltak...16 vagyok ők meg 16-17-18 évesek
2016. nov. 25. 01:41
7/16 anonim válasza:
16 évesen így fogalmazni...Atyaúristen!
Üresfejű liba vagy aki csak egy dugásra kell majd a pasiknak.
Ennyi ésszel szabadlábon?!
8/16 anonim válasza:
Átlátszó blúz alatt szexi fehérneműben én is szívesen megtapiztalak volna. Olyan szexi voltál, hogy a fiúk nem tudtak ellenállni a csábításnak. A férfiak ilyenek, kortól függgetlenül.
Miért írod, hogy "oda mentem volna"? Nem mentél a barátodhoz?
9/16 anonim válasza:
Atlatszo bluzban, szexi cicifixben az olebe ultel es felallt neki? 17 evesen? Hat biztos beteg, vidd orvoshoz.
Es meg fel evvel kesobb is ezen csodalkozol?
10/16 anonim válasza:
Amugy meg nincs peniszem, de ugy tudom, hogy a merevedes nem iranyithato...
Meg ez, h 17 evesen idősek ehhez? Jo esetben meg 40 ev mulva sem lesznek idősek hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!