Határozott szerződést a dolgozó nem hosszabbít pedig a cég hosszabbítana – miért van oda a főnök emiatt? Ő éppen ezt csinálja mindig most vele csinálták.
A cégnél az a módi hogy mindenki határozott idejű szerződéssel van, és azt újra és újra hosszabbítják-vagy épp nem hosszabbítják. És a főnök piti módon az utolsó napokban vagy épp csak az utolsó napon közli a dolgozóval hogy lesz-e hosszabbítás. A dolgozó meg hadd rágja csak a kefét addig.
És most olyan történt hogy kollegához nagy kegyesen odament a főnök szó szerint az utolsó napon hogy hosszabbít a cég-közölte nagy nyájasan.
És a dolgozó meg közölte hasonló (ál)nyájassággal hogy bocsika, én meg nem hosszabbítok.
És a főnök meg hápogott mint a kacsa hogy mi az hogy nem szólt korábban hogy nem akar maradni.
A dolgozó meg visszakérdezett hogy hogy van pofája ilyet kiejteni a száján hogy „nem szólt időben” pont ő aki mindig az utolsó napon szól ld most is.
A főnök meg nagy méltatlankodva elvonult.
De mit gondol az ilyen főnök? neki szabad másnak nem? Visszanyalt a fagyi, ez a baj?
Hát igen, ez lesz abból ha egy egykori mezei alkalmazottból a tulaj mb főnököt csinál.
Úgy őrködik a cég felett mintha az övé lenne.
A székeket pl le akarták cserélni az irodában. Tulaj belement adta volna a ktg keretet.
A szemét főnök mefg lefújta, mondván "nem bár ez" nem kell ide kényelmes szék. maradt a régi.
Kivéve egy irodában. Az övében. Oda azért kelett az új bútor... egy szemét nulla alak.
2 vagyok.
Én is ki tudok akadni az ilyenen...
Ez a székes dolog amit írtál, ez is ilyen "valahogy éreztetni kell velük, hogy én vagyok itt a góré, ők meg senkik"
Elég gáz ha más eszközzel nem tudja bizonyítani rátermettségét, tudását, hozzáértését, kiválóságát stb. ami miatt ő a főnök, ami miatt fel lehet rá nézni.
Mivel ilyen tulajdonsága nincs, hát meg kell félemlíteni az embereket, mert ha alázva bánik velük, akkor berezelnek, hogy még a végén kirúgják őket, azt meg ugye nem akarhatják, gondolja ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!