Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány, baráti viszonyban vagyunk (én azt hiszem többet érzek, de nem mondtam el), minden nap beszélünk fb-n, viszont az utóbbi időben valami más. Hétfőn egyáltalán nem beszéltünk, tegnap én írtam rá. Ő is szokott általában írni, de mostanában nem. Már az jár a fejemben, hogy kitörlöm mert nem akarok idegeskedni. Azt mondta, hogy én is írhatok, ha beszélni akarok vele, de úgy érzem, nem érdeklem, ezért nem ír. Mit tegyek?2016. nov. 23. 16:46
2/5 A kérdező kommentje:
Ő 16, én 17
2016. nov. 23. 16:50
3/5 anonim 

válasza:

Beszélgess más csajokkal és ha a fülébe jut egyből keresni fog, levakarni se lehet majd.
4/5 anonim 

válasza:

Valószínűleg megunta, hogy ő irogasson neked állandóan. Ha nem akarsz vele beszélni, ne beszélj vele, töröld le, akármi. Ha meg hiányzik, akkor írj neki bátran. Mit veszíthetsz?
5/5 anonim válasza:
Te is kereshetnèd fiu lètedre...tegyèl èrte. Különben ha személyesen megbeszèled ezt vele minden eldől, kár fèlni vagy barátok maradtok vagy járni fogtok nincs vesztenivalód.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!