Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket hittek már melegnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket hittek már melegnek vagy abnormálisnak?

Figyelt kérdés

Azért mert még nem akarsz közelebbről megismerkedni az ellenkező nemmel? Azaz nem keresel párkapcsolatot, mert te úgy véled, hogy ráér majd az egyetemen, mert oda valószínűleg hasonló érdeklődésű fiatal felnőttek gyűlnek össze.

Csak érdekel, mert az én apám lebu*izott mikor megtudta, hogy nem szoktam a lányok után kajtatni és már több ismerősöm is megjegyezte, hogy ez nem normális dolog, szóval csak érdekel, hogy van még rajtam kívül ilyen nem normális ember?

17F ( az egyetem még 1,5 évre van nekem, az lópikula szerintem)

2016. nov. 23. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyszer egy ismerősöm azt mondta, hogy miért nincs barátod, leszbikus vagy? És ezt ismerősök között is elkezdte terjeszteni. Nem vagyok az. Volt is barátom, van is, csak akkor éppen egy ideje nem volt, mert nem vagyok az a típus, aki mindenáron akar valakit. Ha van valakim, az tényleg olyan, akivel szeretjük egymást.

Szerintem ez nagyon gáz, hogy ha nem vagy kapcsolatfüggő és nem ugrálsz egyik kapcsolatból a másikba, akkor már b_uzi vagy meg leszbikus.

2016. nov. 23. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem nálunk is volt faterban egy kis aggodalom, mert viszonylag sokáig nem volt barátnőm. Aztán sikerült összeszedni a környék egyik legfullosabb csaját, majd évekig együtt voltunk.

De azért sokáig ne halogasd, mert lehet később megbánod. az egyetemen/fősulin meg aligha fogsz találni "nullkilóméteres" csajt, tehát valakik már tutira hajtották előtted, és lehet nem találsz olyat, aki akarna egy tapasztalatlant "betanítani". Csak azért, hogy "becsajozz" nem kell, de várni se kell a tökéleteset, meg az igazit, mert az úgyis menet közben derül ki.

2016. nov. 23. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Az meg, hogy faterod "leb*zizott" nem teljesen normális, vagy csak te reagáltál túl valami olyasmit, hogy "Csak nem vagy már b*zi édes fiam?" Mert ez azért nem egyenlő egy "leb*zizással".
2016. nov. 23. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha meg véletlen (mondom véletlen) tényleg meleg vagy, csak még nem ismerted fel (lehet ezért nem vozn a "csajozás", csak mással magyarázod) azzal sincs semmi baj, nem te lennél az első. Az más kérdés, hogy gondolom fateroddal meg kellene emiatt vívnod egy emberes harcot. Nem egy meleg ismerősöm van. Van, aki könnyen felismerte, elfogadta, és elfogadtattta a környezetével, és boldog, van, aki nehezebben vette ezt az "akadályt". Én nem vagyok meleg, nem tudom mi a "felismerés menete", szóval ebben nem tudok segíteni. De létezik olyan is, hogy "aszexualitás", amikor egyik nemhez se vonzódsz. Ezek olyan dolgok, ami ellen nem lehet tenni, és nem is érdemes ellenük küzdeni. Csak úgy lehetsz boldog, ha magadat elfogadod, olyannak amilyen vagy, elfogadtatod magad másokkal, akikkel meg nem tudod, azokat magasról leszarod.

Előző voltam.

2016. nov. 23. 10:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem egyébként az aszexuális az nem az amikor egyik nem sem tetszik, hanem amikor a szex nem érdekel, de a párkapcsolat attól még igen (csak rosszúl érzed magad, ha közösülsz), nem hinném, hogy meleg vagyok , mert azért megnézni megszoktam a lányokat és sok lány is tetszett már, fiúkat meg nem szoktam nézegetni, de persze mindenre van esély.
2016. nov. 23. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Annyi a lényeg, hogy ezeket magadban kell tisztázni. Miért nem érdekeltek addig a csajok? Vagy szimplán csak nem találkoztál olyannal, aki megfogott volna? Esetleg nem volt önbizalmad? Stb stb. Én se voltam soha az a nagy "csajozógép", hogy gyűjtsem a strigulákat, nem is volt sok lánnyal dolgom (3-mal volt szexuális kapcsolatom, egyikükkel több, mint 5 évig voltam együtt, egyikük egy ivós-bulizós este eredménye, azóta se láttam, a harmadik pedig jelenlegi párom, együtt vagyunk több, mint 10 éve, és ő a kislányom anyukája).
2016. nov. 24. 08:38
 7/7 anonim ***** válasza:

anno amikor volt barátnőm, kiderült a suliban is, egyik csaj meghallotta, majd megszólalt: "én azt hittem b**i" :DD

szóval igen, gondoltak már melegnek :D

2016. dec. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!