Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok melegnek előítélete a biszexekkel? És most nem az alibi bnőt tartó melegekre gondolok. Bi vok és soha nem csalnám meg azt akit szeretek 19f
Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 22:10
2/14 anonim válasza:
Szerintem sokan félnek attól a gobdolattól, hogy akit szeretnek megcsalja őket...méghozzá egy csajjal. :S
Valahonnan jött ez a dolog, hogy a biszexek megbízhatatlanok, maguk se akarják, mit akarnak stb. Szerintem ez hülyeség.
Ha ez számít valamit, én járnék biszex fiúval is (persze, ha aranyos :P).
20/f/m
3/14 anonim válasza:
#2-es, te nem lennél féltékeny hogy esetleg lánnyal is "összefekszik"? :)
4/14 anonim válasza:
Nem hinnem h egy meleg feltekeny lenne egy biszexre h lanyokkal is lefekszik,mivel neleg es nemis kivanja a lanyokat:D en szemelyszerint azert mert sajnos nem 1olyan tapasztalatom volt h a biszex fium v megcsalt egy lannyal, v lelepett azzal h most lanyokhoz van inkabb kedve es osszejott egy csajjal.. Szoval nekem ez az okom, de persze nemvagyok eloiteletes,isszejonnek bivel is mostis, de kellemesebben ereznem magam az elejen egy meleggel mert hat a rossz elmenyen nyomot hagynak az emberne
5/14 A kérdező kommentje:
Én még soha nem feküdtem össze senki olyannal akit ne szerettem volna... 2 barátnőm volt és 1 nagyon cuki kis pasim van :) és rajtuk kívül nem szexeltem még senkivel. De talán Tomival eddig a legjobb szerelmes vok minden porcicájába és minden személyiségébe is. A szex meg sokkal jobb mint lánnyal. Mind a 2 ennek szeretjük a yaoi képregényeket és sokszor el is játszik őket. Mivel én vok az idősebb 3 evvel ezért rendszerint én vok a seme..
2016. nov. 16. 22:36
6/14 anonim válasza:
A kis Tomi meg az uke:33 cukik lehettek:D bizony vannak akik ertik a japan szakzsargont:P kawaii:3
7/14 A kérdező kommentje:
A kis Tomi az uke én pedig a seme xD
2016. nov. 16. 23:24
8/14 anonim válasza:
ezt az előttem lévő pár hozzászólást inkább elfelejtem..:D
én biszexuális vagyok és barátnőm van, de kamerán többször kivertük már egymást nézve. gondolom ezért az előítélet
10/14 anonim válasza:
Jó tudni, hogy nem csak a heteróknak van homofóbiája, hanem a melegek is rendelkeznek hasonló fóbiákkal :D
Csak ilyenkor arra kérlek hogy ne kettős mércézzetek. Köszi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!