Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van sok melegnek előítél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok melegnek előítélete a biszexekkel? És most nem az alibi bnőt tartó melegekre gondolok. Bi vok és soha nem csalnám meg azt akit szeretek 19f

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Nemtudom h sikerult ezt osszehasonlitani a homofobiaval:D az egyik gyuloli (ok nelkul) a melegeket es verne irtana oket. A masik meg h nehany meleg szimplan nem ismerkedik v nem akar biszexel kapcsokatot kezdemenyezni. Ez aligha "fobia" :D es mindenkinek szive joga es izlese eldonteni h kivel akar osszejonni es kivel nem. Szerintem ezt sehogy nemlehet osszehasonlitani a homofobiaval:)
2016. nov. 17. 14:16
 12/14 anonim ***** válasza:
94%

11:

Nyilván nem, hiszen az egyik neked van, a másik meg más embereknek :D És te különb vagy mint más emberek, szóval neked nem lehetnek olyan durva fóbiáid, mint a "gonosz" más embereknek.

Arra gondoltam, hogy előítéletek alapján döntesz már ELŐRE egy csoportba tartozó emberekről (akik nálad éppen a biszexek).

"Minden biszex férfi alkalmatlan tartós párkapcsolatra, úgyhogy inkább nem is kezdek velük egyáltalán"

2016. nov. 17. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

#11-es:

De, ez is fóbia, konkrétan bifóbiának hívják.

A homofóbia sem azt jelenti csak, hogy valaki gyűlöli és irtaná a melegeket! Már az is homofóbia, ha csak nem akar veled barátkozni valaki, mert meleg vagy. Pedig abban sincs se gyűlölet, se semmi ilyesmi. Most akkor ennyi erővel erre is mondhatnád, hogy mindenkinek szíve joga és ízlése eldönteni, hogy kivel barátkozik... Na igen, így van, de attól még ugyanúgy homofób ember marad az ilyen, hiszen az alapján ítél meg, hogy te meleg vagy, és nem hajlandó esélyt sem adni neked arra, hogy bebizonyítsd, hogy te jó fej van és lehetnétek akár legjobb haverok is.

Na a bifóbia is pont ugyanez a melegek/leszbikusok meg a heterók részéről. Sokan esélyt sem adnak egy bi embernek arra, hogy bebizonyítja, hogy ugyanúgy hűséges és szerető társ tud lenni, mint egy bármilyen másik szexualitású ember, hanem kapásból elítélik a sztereotípiák alapján.

2016. nov. 17. 18:59
 14/14 anonim válasza:
100%
Én is bisex vagyok, most fiúm van, és elég sokszor megcsalhattam volna. De nem tettem mert szeretem, hiába volt pár csaj is. :)
2016. nov. 18. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!