Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bejövök neki, akkor miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejövök neki, akkor miért nem keres/ír?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már két hete beszélek,és ő is bejön nekem,és ahogy láttam élőbe énis neki.

De ha bejövök neki,akkor miért nem keres? Mindig én írok rá,és ha írok valamit egyből visszaír

Mert elvileg ha érdekelném akkor írna..

Kerüljük azokat a válaszokat hogy "ma már csak a facebook van" meg a hasonlókat,mert nem erről van szó,élőben is találkoztam már vele párszor.

2016. nov. 21. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
En, mint lany elvarom hogy a fiu irjon. Szerintem a lanyok tobbsege ezzel igy van
2016. nov. 21. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Biztos fél kezdeményezni... Meg amúgy is a lányok/nők olyanok, hogy ha nagyon sokat számít is nekik vki, akk nem akarják kimutatni, hogy milyen sokat gondolnak rájuk, vagy hogy milyen sokat számít nekik, mert nem szeretnének szánalmasnak tűnni, vagy lógosnak látszani (úgy értem nem akarják h úgy tűnjön h rajtatok lógnak mindig, vagy csak simán azért nem keres mert nem tudja h elfoglalt vagy-e :)
2016. nov. 21. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:
én nem értem ezeket a nőket
2017. jan. 6. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!