Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem keres, ha egyszer...

Miért nem keres, ha egyszer bejövök neki?

Figyelt kérdés

Nem viselkedett eddig így. Nem értem, hogy mi van.

Gondoltam keresem én, lássa érdekel engem, nem válaszolt.

Olyan jó volt a kapcsolatunk, ha más miatt, legalább emberileg/barátilag válaszolhatna.

2014. máj. 22. 09:24
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Mi a francnak kezdeményezte akkor ezt a 'kapcsolatot'?

Annyi mindent megbeszéltünk, jóban voltunk. Egyik pillanatról a másikra meg le se...

2014. máj. 22. 09:28
 2/11 anonim ***** válasza:
hát nem vagyunk gondolat olvasók, lehet ezer oka ennek. ami hibát sokan elkövetnek hogy egy emberben keresik az életfogytig tartó boldogságot, de elöbb egymagadban is boldognak kell lenned és utána ha lesz valakid akkor még és másmilyen módon leszel boldog :) nem kell egyből az első emberkétől elvárni hogy belédszeressen :)majd lesz még udvarló, az is lehet h ő lesz az , szerintem egyszer még keresd, ha nem válaszol akkor hagyd a fenébe majd lesz más, aki még jobb is de ezt majd csak akkor hiszed el talán ha már ott van a másik aki jobb ;) nem tudom mennyire fogalmazok érthetően de remélem valamit módosítottam ezzel a szöveggel a mostani látásmódodon :)
2014. máj. 22. 09:29
 3/11 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok még, lehet hogy több vasat tartott a tűzben és a number one csajjal összejött a dolog, van ilyen is, lehet meghalt egy rokona és e miatt maga alatt van, lehet hogy csak bunkó, nem lehet tudni :) esetleg egy közös ismerőstől meg lehet érdeklődni ha máshogy nem is derül ki :)
2014. máj. 22. 09:30
 4/11 A kérdező kommentje:

Írni eddig s igazán írtam neki. Inkább ha találkozunk személyesen, rákérdezek. Egyáltalán rákérdezzek, hogy most mi van, miért nem válaszolt?

Tudod az elején pont ő volt ilyen, mint most én. Nem nyílok meg könnyen, de láttam, hogy mennyire kedves, bizalmas, így adtam neki egy esélyt, úgymond. Erre tessék, most talán ráfáztam és még az okát se tudom. Igaz, sokat dolgozik, de vannak határok. Írja, hogy bocs, most nem érek rá, vagy valami, megértem. Egyébként köszönöm! :)

2014. máj. 22. 09:35
 5/11 A kérdező kommentje:

Az benne a lényeg, hogy ha tegyük fel nem is akar tőlem semmit, akkor is illene mondani egy A-t vagy B-t.

Illetve miért épít ki valaki kapcsolatot, ha utána sz-rik a másikra? legyen baráti, lelki társ, bármilyen. Nem logikus.

2014. máj. 22. 09:38
 6/11 anonim ***** válasza:
még mindig én vagyok :) hát ha érdekel ez akkor kérdezz rá, legfeljebb kitalál valami kamu szöveget, vagy valamit. különben velem is volt hasonló helyzet bár én fiú vagyok és a csaj volt oda értem ahogy láttam de olyan hirtelen történt hogy most mire hónapok után beleszerettem már csak barátok vagyunk... szval majdnemhogy sortársak vagyunk kedves kérdező. és nem tudom miért, talán lett valakije talán megunta ezt, igazából sokat változtam jó irányban és nem is tudom annó miért állt szóba velem, bocsi hogy ezt ide írom de ha van hozzáfűzni valód privátban érdekelne :) szval én sem tudom az igazi okokat és emiatt még rosszabb mert így pislog a remény gyenge fénye és nehéz lemondani róla mert ha külsőre nem is de belsőre kb tökéletes nő, am 21 vagyok :) bocsi még1x hogy ezt leirom ide de így láthatod hogy nem csak neked van ilyen problémád :P
2014. máj. 22. 09:41
 7/11 A kérdező kommentje:

Dehogy bánom, sőt. :) Köszi, gondolkozz pasiaggyal. :P

Néha úgy érzem, hogy mintha tudatosan nem foglalkozna velem. Eddig ha meglátott, rohant hozzám, ha mentem az utcán is leszólított, csak úgy alig ment el mellettem, ha mégis, legalább egy nagy mosolyt dobott, az volt a min. :D

Most meg, mint akinek valami baja van, valamelyik nap még váltottunk is pár szót, de akkor is fura volt, mint aki szégyelli magát, vagy tudom is én.

Mindig hangosan odaköszön, int stb. most meg szinte szeppenve. Rámosolyogtam biztatásként, eddig visszavigyorgott (meg alapból is állandóan mosolygott rám), de legutóbb csak egy bágyadt, szégyellős mosolyt vágott.

Fene érti a pasikat. :D

2014. máj. 22. 09:53
 8/11 anonim ***** válasza:
hát mondom lehet valami próblémája van ami bántja a éólelkét, vagy csak le akar koptatni, ne ezt nem tudom neked megmondani mert bármi lehet szerintem finoman kérdezz rá hogy miért változott meg ennyire :) és már is megválaszolják kérdéseid :)
2014. máj. 22. 10:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát na, talán úgy lesz, vagy hagyom.
2014. máj. 22. 14:13
 10/11 anonim ***** válasza:
de ha mr kezdesz érzéseket táplálni iránta akkor jobb ha megbeszéled vele ezt, mert ugy könnyebb lezárnod a dolgot magadban :)
2014. máj. 22. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!