Miért nem keres, ha egyszer bejövök neki?
Nem viselkedett eddig így. Nem értem, hogy mi van.
Gondoltam keresem én, lássa érdekel engem, nem válaszolt.
Olyan jó volt a kapcsolatunk, ha más miatt, legalább emberileg/barátilag válaszolhatna.
Mi a francnak kezdeményezte akkor ezt a 'kapcsolatot'?
Annyi mindent megbeszéltünk, jóban voltunk. Egyik pillanatról a másikra meg le se...

Írni eddig s igazán írtam neki. Inkább ha találkozunk személyesen, rákérdezek. Egyáltalán rákérdezzek, hogy most mi van, miért nem válaszolt?
Tudod az elején pont ő volt ilyen, mint most én. Nem nyílok meg könnyen, de láttam, hogy mennyire kedves, bizalmas, így adtam neki egy esélyt, úgymond. Erre tessék, most talán ráfáztam és még az okát se tudom. Igaz, sokat dolgozik, de vannak határok. Írja, hogy bocs, most nem érek rá, vagy valami, megértem. Egyébként köszönöm! :)
Az benne a lényeg, hogy ha tegyük fel nem is akar tőlem semmit, akkor is illene mondani egy A-t vagy B-t.
Illetve miért épít ki valaki kapcsolatot, ha utána sz-rik a másikra? legyen baráti, lelki társ, bármilyen. Nem logikus.

Dehogy bánom, sőt. :) Köszi, gondolkozz pasiaggyal. :P
Néha úgy érzem, hogy mintha tudatosan nem foglalkozna velem. Eddig ha meglátott, rohant hozzám, ha mentem az utcán is leszólított, csak úgy alig ment el mellettem, ha mégis, legalább egy nagy mosolyt dobott, az volt a min. :D
Most meg, mint akinek valami baja van, valamelyik nap még váltottunk is pár szót, de akkor is fura volt, mint aki szégyelli magát, vagy tudom is én.
Mindig hangosan odaköszön, int stb. most meg szinte szeppenve. Rámosolyogtam biztatásként, eddig visszavigyorgott (meg alapból is állandóan mosolygott rám), de legutóbb csak egy bágyadt, szégyellős mosolyt vágott.
Fene érti a pasikat. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!