Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos távkapcsolatom van. Már 1 éve.1 hónapja nem láttam. Hogy tudnám esetleg könnyebben kibírni a hiányát?
1 eve es 1 honapja nem lattad, de 1 eve 'egyutt vagytok'...?
Kislany, keress valakit aki ott van veled, mert ez nem kapcsolat, csak bekepzeled magadnak.
Első!!! Nem jól értelmezted szerintem. 1éve vannak együtt. És 1 hónapja nem làtta. Ott egy pont!!!
Szerintem okosat nem lehet mondani, kitartàs!
Szerintem szerezz tapasztalatokat amíg távol vagytok egymástól. Így mikor visszatér tudsz valami újat mutatni, és biztos nem volt hiába várnia rád.
Ebből a szempontból csak dolgoztál a kapcsolatotokon.
De ha nagyon tradicionális típus vagy akkor egy dolgon kell elgondolkoznod!
Az egyik, hogy a távkapcsolatnak van-e értelme. Mert legtöbb esetben az ilyesmi nem jön össze.
Ha igazán szereted, akkor foglald el magad olyasmivel ami nem csak eltereli a figyelmed de dolgozol a kapcsolaton. Írsz verset, a kedvében jársz, elmész futni hogy jobb alakod legyen, vagy dolgozz pénzért a jövőtök érdekében. Ezek mind komoly gondolkodásmódra utalnak. Remélem segítettem :)
Nekem is távkapcsolatom van 2 éve, és volt, hogy mi sem tudtunk találkozni hetekig. Nyár óta végre többet vagyunk együtt, de az elején nekem is nehéz volt. Miért kell mindig azt hinni, hogy csak abból lehet normális kapcsolat, ha sülve-főve együtt vagyunk minden nap? Az sem jó, ha sokat nincs együtt a pár, de az szerintem még rosszabb, amikor azért megy tönkre a kapcsolat, mert halálra unták egymást... Ne essék félreértés, az egészen más dolog, ha már házasok és mondjuk már gyerek is van, de a kapcsolat első néhány évében normális, ha nem töltenek együtt olyan sok időt.
Kérdező! Ne aggódj, alakulni fog, ne add fel, ha szereted és ő is téged, akkor minden működni fog köztetek, akkor is ha távkapcsolatnak indult. Lehetnek majd nehézségek, amiket le kell majd küzdenetek ahhoz, hogy együtt maradhassatok, de ha megteszitek, még erősebb lesz a kapcsolatotok, tapasztalatból mondom. Az elején én is sokat sírtam, ez normális. Ahogy egyre mélyül majd a kapcsolat, elmúlik ez az érzés.
És ami a legfontosabb: semmi közöm hozzá, mindenki azt csinál, amit akar, de ha még nem történt meg, hogy lefeküdtél vele, az jó jel. Úgy értem, hogy akkor nem a szex miatt van veled. Először a szíved tárd ki előtte, ne a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!