Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, akivel távkapcsolatom van, és picit összevesztünk. Többi lent?
Figyelt kérdés
Tehát összevesztem a barátommal,mert neki nem tetszik az a stílus amit én akarok kialakítani magamnak,és mondtam neki,hogy ha nem tetszik akkor van más lány! Mert én úgy gondolom,hogy ha valaki szeret valakit,akkor bárhogyan elfogadja őt. És most besértődött,mert ő csak jót akart... Most mit csináljak? Engedjek neki? Vagy álljak ki magam mellett?2015. aug. 9. 16:57
3/7 anonim válasza:
Igazából az is teljesen mindegy, hogy milyen stílus, ha te úgy érzed jól magad, akkor legyen olyan stílusod. Ettől függetlenül is szeretnie kellene szerintem.
4/7 anonim válasza:
Azért a véleményét hallgasd már meg... ne bunkózz
5/7 anonim válasza:
Hallgasd meg a véleményét azért, de ha te úgy érzed jól magadat akkor hajrá :) Ha igazán szeret, akkor stílusváltás után is fog ^^
6/7 anonim válasza:
Hagy mondja el a véleményét, aztán te is. Ha neked tetszik az a stílus és úgy érzed, az valóban te vagy, akkor legyen a stílus. De úgy gondolom, hogy igazad van.
7/7 DamnMouse válasza:
attól függ milyen stílus :D ha pl. punk rock-ról váltasz rap-re akkor igazad van....de ha a jókislány vagy és a drogot választod "stílusnak" akkor nincs igazad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!