Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most nekem lehetne egy kérdése...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nekem lehetne egy kérdésem? (többi lent) Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

gimis vagyok és tudod van egy mag 9. ben még nem de most 10.ben már befogadtak közéjük. van egy 10/10-es csaj aki nagyon megválogatja kivel áll szóba. és mostanában közelebb enged magához, annyira hogy ültünk mi a "mag" a padon hülyéskedtünk és a vállamat ölelte és úgy támaszkodott percekig. A haverommal szoktuk egymást piszkálni dobálni radírral meg ilyenek. A barátom ha valamit kér a lánytól hogy piszkáljon azt mondta többször is hogy ne bántsd őt. :) (hülyéskedünk egymással ez a piszkálás) de ha mást akar piszkálni akkor hagyja. tavaly rám se nézett a lány.

az az igazság hogy csúnyának érzem magam.:(

a te véleményedre lennék kíváncsi szerinted ha így közel enged magához csúnya vagyok?

tudod ő egy tipikus tudom hogy szép vagyok lány

2016. nov. 20. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok a hülye, de mi az hogy mag? Ki a mag? Vagy mi?
2016. nov. 20. 20:44
 2/6 A kérdező kommentje:
a menőbbek
2016. nov. 20. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Áhh értem. Hát nem tudom csúnya vagy e, de ha a csaj felszínes és úgy közeledik hozzád biztos jól nézel ki.
2016. nov. 20. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Pszichológust javaslok. Valamilyen rendellenesség vagy agyi betegség állhat a háttérben ami akadályozza az összefüggő fogalmazás megalkotását.
2016. nov. 20. 21:39
 5/6 A kérdező kommentje:
kapkodtam:)
2016. nov. 20. 21:44
 6/6 Csöpike15 válasza:
Ha így viselkedik veled, vagy csak ki akar használni, vagy kezdesz fontos lenni neki, csak esetleg ezt még magának sem meri bevallani. :) Ne add fel, de ne nyomulj rá. :)
2016. nov. 27. 19:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!