Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti örülnétek neki?
Figyelt kérdés
Ha lenne egy nő,aki bejelölne titeket facen,akivel párszor összefutottatok. Mit gondolnátok?
Megismernétek?
Vagy mit tennétek ilyen esetben?
2016. nov. 20. 18:39
2/12 anonim válasza:
És az illető nem buszvezető véletlenül? :-D
3/12 RRR válasza:
ha szimpatikus,elhívnám valahová,amit ő is szeretne és megismerném jobban
4/12 anonim válasza:
Ilyen esetben az szokott történni velem, hogy ír nekem egy levelet, boldogan megnyitom, majd csalódottan olvasom, hogy a héten 20% kedvezmény van az XY termékre, gyorsan vásároljak. És a falán olyasmi jellegű linkek vannak, hogy "Click to see naked photos"... Engem manapság csak a vírusos nők találnak meg.
5/12 anonim válasza:
Ha olyanok jelölnek be, akiket ismerek személyesen, akkor visszaigazolom, nincs abban semmi.
6/12 anonim válasza:
Örülnék neki! És igyekeznék, hogy jobban megismerjük egymást!
7/12 anonim válasza:
Attól függ. Ha párszor találkoztam már vele élőben, illetve láttuk egymást, de egyébként nem bírom, akkor nem biztos... ellenkező esetben persze, örülnék. :)
Valószínűleg meg is ismerném.
8/12 anonim válasza:
örülnék neki és ráírnék, megkérdezném tőle hogy ismerem e de csak azért hogy beszélgethessek vele :DD
10/12 anonim válasza:
hát valoszínűleg semmit...ha bejelöl írjon is ne várja el hogy ráírjak ha ő jelöl be engem...ha kezdeményezni akarnék én jelölném be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!