Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mine örülnétek, mivel csábítaon el titeket a barátnőtök?
Tanga szerintem ilyen célra nem jó, az olyan mintha pucér lennél. Múltkor kérdezte meg a barátnőm miért nem szeretem a tangát, amire azt válaszoltam szeretem ha van bugyi a rajta, mivel szeretem az előjátékot is, meg azt is ha csak látom benne mászkálni...
De hát a tanga az más, az biztos bejön azoknak akik durr bele, minimális előjátékkal akarnak játszani de nekem nem.
Franciabugyi szépen kihozza a fenekeket általában ebben szívesen elmerengek a barátnőm seggén mikor mászkál, meg úgy az alakján.
A több neha jobb :) en mindig ezt mondom. Discoban a kislanyok kirakjak ami eppen van. Mell van fenek, combok. De szerintem ez nem jo. Oke a ferfiak megbamuljak de ennyi. Ha meglatnak egy topban visszafogott zako es farmer magassarku komboban, megbamulnak es latom hogy sokszor a fantazia is jobban beindul naluk mert megprobaljak elkepzelni mi lehet a ruha alatt :)
Az elottem a hozzaszolo is ezert szereti a baratnojen a franciat. Takar de megis mutat.
Valasz te is valami ilyesmit ami takar de megis mutat is :)
Ha végre megfőzné azt a paprikáskrumplit, amit kéthónapja ígérget.
26/F
Na most komolyan.:D akkor annyit nem meztelenkedek,inkább sejtetős ruhákat veszek fel. Köszönöm az eddigi tippet.
Sört és rántotthúst is kap majd,nyugalom.:D
De én is kapni akarok még valamit előtte...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!