Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti nem örülnétek annak ha barátnőtök a lehető legtöbbször igyekezne csinosan felöltözni?
Azt veszem észre,hogy mostanában egyre többször "beszól" nekem,mert mondjuk felveszek egy szoknyát.
NEkem nagyon tetszik magamon a szoknya, jól áll szerintem vagy lehet ez a baja,hogy túl feltűnő benne e fenekem és esetleg más is megnéz? NEm mini szoknya,hanem olyan comközépig picit az alá érőről és valljuk be testhez simuló szoknyáról van szó.
NEm akartam felvenni kivételesen sortot.
NEm ez a legnagyobb problémám. Megpróbálok beszélni erről vele.
Csak kíváncsi vagyok más véleményére is .
Olyan mintha minden áron át akarna változtatni, hogy mindig csak mackós nadrágba járjak.
NEm tudom felfogni.
Most is elmentünk együtt a nővérével valahova ,és elkezdett panaszkodni,hogy "na tessék már megint olyan szoknyát vesz fel amit nem szeretek"
Tudom,hogy jól áll rajtam az a szoknya. Miatta kezdjek el totál slampos ruhákban járkálni?
19 éves vagyok ő 21.
Ne hagyd a szekrényben a szoknyát ha te szeretes csak azért mert ő ellenzi. :))
Nehogy már ő mondja meg mit hordj..fiatal vagy ez természetes hogy szeretnéd begyűjteni az elismerő pillantásokat.
Ne gátoljon meg abban amit szeretsz.. Ha legközelebb ilyet mond akkor te is mond neki: Én sem szeretem amikor "ezt" veszed fel, de sosem szóltam érte! Te miért szólsz bele hogy én mit szeressek hordani?
Persze, tetszik, kivéve ha másnak öltözik ki..
Beszélj vele, és tudatsd hogy neki akarsz tetszeni, nem másnak.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!