Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számotokra tényleg a barátnőtök a legszebb a világon?
A barátom mindig mondja hogy milyen szexi vagyok, ami kicsit sem igaz én inkább érzem magam tehénnek. Jó nem vagyok kövér, inkább csak van mit fogni rajtam, de a sok kis cuki alacsony vékony csaj mellett akkor is így érzem magam. Van hogy elmegy melettünk az utcán egy igazi bombázó. Annyira jó csaj hogy még kb. én is rámozdulnék a barátom meg ránéz és azt mondja hogy én ezerszer szebb vagyok nála. De ő ezt komolyan így látja vagy csak nem akar megbántani? Már kérdeztem erről és azt mondta hogy higyjem már el hogy számára én vagyok a leggyönyörűbb, de ezt nekem akkor is nehéz felfogni.
16/L
Hát...ez nagyon megnyugtató hogy mit ne mondjak....
Am velem is hasonló a helyzet. Nekem mindig azt mondják hogy legyen önbizalmam, mert az vonzó egy srácnak:). Próbálj te is magabiztos lenni, ne csak mindig azt mondani hogy szerinted milyen dagadt vagy mert a végén még belefárad a győzködésedbe:/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!