Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok linkelnétek olyan felső testet, ami számotokra vonzó?
2016. nov. 20. 10:24
1/13 anonim válasza:
Én majdnem ugy nezek ki mint a 3-as csak más a hajam
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, habár elég férfias nő lett belőled :/.
2016. nov. 20. 10:27
4/13 anonim válasza:
Ezek közül a 3-as :D de amúgy nem igazán érdekel milyen egy fiú felsőteste :D 16/l
5/13 Smiley18 válasza:
Szerintem a 3-as. Bár arra lettem figyelmes hogy a barátom sem az az izmos fajta, van kicsi pocakja szóval, én mindig azt hittem hogy majd kigyúrt fiúm lesz mert az jaj de szexi, de nem. Nem minden a külső :)
De ha választanom kellene akkor a hármas!
7/13 anonim válasza:
3❤❤
Bár nekem az izom karok mindent visznek😍
9/13 anonim válasza:
Úgy néz ki, mindenkinek a 3-as jön be. Nekem is. :)
De a külső belső nélkül nem minden, ezt tartsátok szem előtt férfiak. :)
(18 éves lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!