Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályban aki eléggé tetszik,és tudom, hogy én is tetszem neki.Haverom tesojának elmondta ő meg megtudta ezt.Suliban is eléggé egyértelmű jeleket ad(órákon többször is rámnéz,nevet még a sz@r és perverz poénjaimon is,de minimum kuncog,ha suliban beszél fiuval akkor 90% hogy velem,szinte keresi a társaságom, csak nekem szokott mondani perverz poénokat,vicceket és néha szokott ölelgetni,csak nekem nem szokott mondani trágár szavakat)

Csak nem tudom mit csináljak,még nem volt barátnőm és ezért eléggé félénk vagyok ilyen tekintetbem(másban meg inkább feltünési viszketegséges mert órákon be-be szoktam lökni több poént is, gátlások nélkül leoltok bárkit)

Elhívnám randira vagy valamire csak félénk is vagyok és nem tudom hova(mert azért mindjárt itt a tél,és rohadthideg van)

Plusz info hogy kis városban vagyunk(Szentendre) és mindketten 13 évesek/7.-esek vagyunk

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2016. nov. 19. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezz rá, hogy szeretne esetleg többet is, mert akkor részedről nincs akadálya. Bár el is hívhatod egyből, csak (én pl) nem kimondottan randira hívnám, hanem "csak úgy", és ott úgyis adná magát a helyzet. Biztos rákérdezne, hogy miért is hívtad el stb, aztán mondhatnád, hogy nem tudod eldönteni, hogy mit akar és megbeszélnéd vele stb...

Nem kötelező így tenned, csak tanácsot próbálok adni.

Hajrá ;)

2016. nov. 19. 21:04
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Ha rám hallgatsz akkor végig kéne gondolnod hogy osztályból jó ötlet-e összejönni bárkivel is. Gondolj bele mi lenne ha szakítanátok. Szerintem várd meg a 8. osztályt de inkább a 8. végét. Nem bántásból mondom de évfolyamtárasaim egy osztályba járnak és együtt voltak egy darabig majd szétmentek. Hidd el hogy nem kívánták egymás társaságát egy osztályteremben napi 7 órán keresztül :D

De nyilván ez a te döntésed. Remélem tudtam segíteni

15l

2016. nov. 19. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!