Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek írjak a képe alá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak a képe alá?

Figyelt kérdés
Van egy lány,akit egy reklámban láttam és nagyon megtetszett.Nagy nehezen sikerült kinyomoznom,hogy hívják.Facen nem mertem bejelölni,de csináltam egy Twittert,ahol bejelöltem,ő visszaigazolt és el is kezdett követni engem.Megtaláltam az instán is,ahol szintén privát oldala volt,ott is bejelöltem.Engedélyezte a követést,igaz ő nem követ engem.Nem híres,de van közel 600 követője az instán.Mi lenne,ha odaírnák a képe alá valami ilyesmit,hogy "so pretty" vagy valami ehhez hasonlót.Azt jelenti,hogy nagyon csinos.De attól félek,hogy esetleg letiltana.Nem ismer.Hiszencsak egy kis Keletközép-Európai paraszt vagyok.Örülhetek annak is,hogy megengedte,hogy lássam.Mi lenne,ha odaírnám ezt?Tudom,hogy valószínűleg ebben az életben nem találkozok vele sosem,de akkor is elképesztő lány

2016. nov. 19. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér :)
2016. nov. 19. 19:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmit nem veszíthetsz, hajrá.
2016. nov. 19. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!