Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Írjak a képe alá?

Írjak a képe alá?

Figyelt kérdés

Van egy lány,akit egy reklámban láttam és nagyon megtetszett.Nagy nehezen kinyomoztam,hogy hívják.Facen nem jelöltem be,de láttam,hogy van Twittere,szóval direkt miatta csináltam egyet.(Az ismerőseim közül nincs senkinek).Nem láthattam az adatlapját,ezért bekövettem és visszaigazolt,ráadásul ő is elkezdett követni.Megtaláltam az instáját,ami privát volt,bejelöltem és visszaigazolta,hogy követhetem.Igaz,ott nem követ.

Na szóval,írhatok neki a képe alá valami ilyesmit,hogy "so pretty" vagy valami ilyet?Nem ismer.És én csak egy kis Keletközép-Európai paraszt vagyok.Attól félek,hogy még letiltana.Annak is örülnöm kéne,hogy megengedte,hogy láthassam.Amúgy nem híres,igaz közel 600 követővel rendelkezik az instán.

2016. nov. 19. 12:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Írd oda:D
2016. nov. 19. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!