Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem.

Nézzük, sok lány írja hogy ha a fiú így meg úgy állítja a haját miközben egy lány mellett megy el akkor az azért van mert tetszik neki. Én személy szerint nem lennék képes rá, ugyanis bennem ilyenkor az merül fel hogy úgy tűnhet túl sokat foglalkozom a külsőmmel így csak szimplán elsétálok. Ott van az is, hogyha egy lányt látok távolról akkor megnézem, aztán pedig ha a közelében vagyok meg a földet mivel szemezéshez félénk vagyok, de ha meg előre nézek anélkül hogy a szemébe néznék az olyan awkward moment lenne. Ja meg én vagyok az egyetlen aki csak a lány arcát nézem meg? Ha szép akkor bejön ha nem szép akkor nem. Persze a testét is megnézem de nem úgy mint a többiek. Nekem mindegy hogy "mekkorák" ha így írhatom. Én nem vagyok egy Arnold hogy testre a lányok ideálja legyek de nem is vagyok egy szál bél, és teszek is érte, de nem is szeretnék Arnold lenni mert az szerintem inkább egy lufira hasonlít. Kinézetre elvileg nagyon helyes vagyok; sőt ezt biztos forrásokból tudom, csak hát a személyiségem nem a legátlagabb. Nagyon különc vagyok, mindenben kitűnök, és a leírtakat alapján nincs barátnőm. Az okai is megvannak amiért nem kezdeményezek. Pedig szeretnék egy olyan társat magam mellé tudni akivel megoszthatok mindent. Mindenféle válasz jöhet, de mivel gondolom nem sértettem meg senkit én sem szeretnék olyan válaszokat kapni amik nem tolerálandók.

Kort nem írok, de ne írjátok azt hogy "majd fel fogsz nőni és máshogy fogod látni". Én nagyon "korán" lettem érett. Általánosban olyan dolgokon gondolkoztam amiket egy átlag ember nem is gondolkozna. Nem is vagyok 25 hogy a lelkemet kisírjam ezen oldalon, csak valamiért le kellett írni, "kiengedni".

2016. nov. 19. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
tök cuki amit ide leírtál. szerintem most sok lány sétálna veled szemben :)
2016. nov. 19. 12:11
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, majd teszek róla hogy mellettem is sétáljon egy

Szép napot :)

2016. nov. 19. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
a macskádat engedd ki ne ezt.
2016. nov. 19. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Na igen, erről beszéltem. Ha nem érdekelt akkor minek töltesz el azzal időt hogy le írd azt ami engem nem érdekel?
2016. nov. 19. 12:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!