Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! (Elsősorban) Miért féltek? ) :
Miért félnek a fiúk a lányoktól?(nem mertek kda jönni hozzánk, beszélni velünk)->persze nem mindenki de a fiuk 95%-a ilyen. Nem harapunk, sőt személy szerint tök jól esik ha leszólítanak. Szóval Fiúk? (Elsősprban 14-16/F válaszát várom de másét is szívesen olvasom! :D)
-/L
Ahogy az első is írta, mert nem tetszik a lány, de én személy szerint azért nem megyek oda leszólítani mást, mivel ha visszautasít, akkor az elég gáz, és ha ráadásul iskolában történik és esetlegesen látja is egy osztálytárs, ezen csámcsognának egész nap.
Összefoglalva a visszautasítástól való félelem az amiért pl. én nem megyek oda lányokhoz.
Voltam már"bátor"
Pofára estem
Senki sem szeret pofára esni
Ezek után félős lettem
16/f
Ennek van egy igen egyszeru oka. Meghozza az hogy ha meg egyedul alldogalna akkor oda is menne hozza az illeto na de ha hatan alltok akkor megszeppen. Ennyi. Alldogalj egyedul es hatha lesz batorsaga odamenni
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!