Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! (Elsősorban) Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! (Elsősorban) Miért féltek? ) :

Figyelt kérdés

Miért félnek a fiúk a lányoktól?(nem mertek kda jönni hozzánk, beszélni velünk)->persze nem mindenki de a fiuk 95%-a ilyen. Nem harapunk, sőt személy szerint tök jól esik ha leszólítanak. Szóval Fiúk? (Elsősprban 14-16/F válaszát várom de másét is szívesen olvasom! :D)

-/L

2016. nov. 18. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Talán nem tetszik a lány?._.
2016. nov. 18. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első is írta, mert nem tetszik a lány, de én személy szerint azért nem megyek oda leszólítani mást, mivel ha visszautasít, akkor az elég gáz, és ha ráadásul iskolában történik és esetlegesen látja is egy osztálytárs, ezen csámcsognának egész nap.

Összefoglalva a visszautasítástól való félelem az amiért pl. én nem megyek oda lányokhoz.

2016. nov. 18. 22:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már"bátor"

Pofára estem

Senki sem szeret pofára esni

Ezek után félős lettem

16/f

2016. nov. 19. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ennek van egy igen egyszeru oka. Meghozza az hogy ha meg egyedul alldogalna akkor oda is menne hozza az illeto na de ha hatan alltok akkor megszeppen. Ennyi. Alldogalj egyedul es hatha lesz batorsaga odamenni

18/f

2016. nov. 19. 05:55
 5/5 anonim válasza:
Kellemetlen...
2016. nov. 22. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!