Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem féltek elküldeni ismeretleneknek a képeiteket?
Figyelt kérdés
Látom, hogy itt is vannak ilyen kérdések "Szerintetek hogy nézek ki?" és akkor PM-ben küldenek képet az illetők. De ez nem para? Hiszen, nem biztos, aki megnézi, az tényleg lány, illetve férfi, hiába adja ki magát annak. Meg azért a kora sem biztos. Nem féltek, hogy visszaélnek ezekkel a képekkel, vagy ilyesmi? Vagy csak trollkodnak?2016. aug. 29. 14:37
1/7 anonim válasza:
Nem, mert jómagam is 70éves tata vagyok :3
13F
2/7 anonim válasza:
Itt gyakorin még a kutyámról se küldenék képet.
3/7 anonim válasza:
Én itt "megismertem" egy fiút és mondta küldjek magamról képet.Rendesen felvoltam öltözve mielőtt mondjátok hogy pucér meg melltartósat küldtem.Hát azóta hírét sem hallottam.Elég szarul esett de ez van.😀
4/7 anonim válasza:
Nem mitol kellene? Fejem sosincs rajta amit kuldok szoval...
5/7 anonim válasza:
nem félek, úgyse tud vele mit kezdeni, az hogy meg meglátnak a lányok és lelépnek az részemről nem újdonság, vesztenivalóm meg amúgy sincs
6/7 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, egy olyan képpel, ami simán lehetne az FB profilképed, nem igazán tudnak visszaélni :D meg amúgy nem mindenki gonoszgyökér, hahó :D 19/F
7/7 anonim válasza:
Itt nem szabad képet küldeni. Legyünk őszinték egy kicsit. Itt senki sem fog rendes választ kapni. Az ilyen kérdésekre válaszolók általában vagy hazudnak a korukról, vagy tényleg annyi az illető, csak mondjuk egy lelki roncs, és nem jut neki ki a szerelemből, ezért bárkire azt mondja hogy 10/10, csak hogy imponáljon... 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!