Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy elég fura kérdésem. Fiúk ha egy lányt az öletekbe vesztek/felemeltek nem nehéz? Lányok ti nem féltek, hogy túl nehezek vagytok?
Egy lányt sokkal könnyebb felemelni, mint egy krumpliszsákot. A motiváció sokkal nagyobb, amiért fel akarod emelni, ami sokad könnyít szerintem. Át tudod karolni, jó a fogása, kellememes a tapintása, és ha ő is igazán akarja, hogy felemeld, akkor tud segíteni, azzal, hogy nem ficánkol, sőt a nyakadba kapaszkodik.
Az igazán kihívás egy ficánkoló lány megemelése, aki ki akar ugrani a kezedből...
Sose nehéz felemelbi egy lányt :) . Téged meg ha 52-54 kiló vagy akkor főleg nem :) . Tavaly az egyik lány osztálytársam 5 km ert vittem a nyakamba ő olyan 55-60 kiló lehetett. És nem a súlya zavart hanem a séta mert már majdnem leszakadt a lábam XD. De megnyertem vele egy fogadást :) . Meg egyszer a 160 kg haverom is vittem a háamon vagy 100 métert fogadásból vagy lehet kicsit többet nem tudom pontosan :).
De szerintem egy 52-54 kg lánytt a " világból " kivinném az ölembe.Főleg ha tetszik is :) ;).
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!