Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok súlyos depresszió nálatok hátrány?
Figyelt kérdés
Elszeretném mondani az osztályomnak ,hogy mi van jelenleg, azt is, hogy pszichológushoz járok, hogy ezzel "felválaljam" a "valódi" énem, habár valószínűleg mindenkire kerülni fog ezután igaz?
elég idiótának néznének, mert én nem én vagyok, pld minden mosoly mű mosoly vicc, a poénok amiket elsütöttem azért voltak, hogy leplezzem magam, mindent azért tettem, hogy normálisnak tűnjek, de közben meg belülről szétrohadtam, szóval ha mondjuk az osztályotokban egy eléggé közösségi ember ( valóságban, nem facebookon) bevallana egy ilyet, akkor megutálnátok?
17F
2016. nov. 18. 21:21
11/11 anonim válasza:
Pszichiáter,hogy aztán éljen gyógyszereken és tompuljon el teljesen harminc éves korára?A valódi problémát kellene kezelni ami szerintem jelen esetben a depresszió kiváltó oka,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!