Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy ezért nem volt még barátnőm?
Soha nem kezdeményeztem, illetve eléggé gátlásos vagyok, mikor egy lány próbált közeledni felém, akkor ez szépen jelentkezett is "menekülés" formában...
Én nem tudom, hogy mikor tetszem egy lánynak, pld volt, hogy elestem egy lány előtt, aztán hallottam, hogy megjegyezte, hogy ő mióta jár ide ( balbalbla) és azóta ha a folyosón elmegyek mellette mindig néz és mosolyog, lehet azért mert azt várja hogy megint elessek és akkor ne fáradjon el annyira már készenlétben van a nevetésre :/.
Gátlásaimat hogyan győzhetem le? ha piálni nem szeretek ( ez nem jelenti azt, hogy buli nem jöhet szóva, csak ezt se tudom, hogy lehet elkezdeni, mert soha nem voltam)..
Illetve én megosztottam 1 osztálytársammal, mert háát én nem szégyenlem, hogy még szűz vagyok és nem is csókoltam meg senkit, de azóta csak cseszeget, már ott tartok, hogy amint megszólal inkább elis megyek onnan, mert nem akarok balhézni, vagyha beszól akkor nem reagálok, de ez ellen mit tehetek? mert azért kezd az idegeimre menni, hogy olyan nagyra van magával miközben ő meg csak egy 13 évessel volt még és én oda nem fogok süllyesdni, hogy 15-16nál fiatalabb lánnyal elkezdjek járni, mert azért szerintem itt igenis számít..
17F
Először is jol teszed hogy nem veszed fel a köcsögösködést, mert nincs is igaza... Mindenkinek jobb (még a fiúknak is) ha a lányok, akikkel elosszor vannak, szereti őket... Es erre legtobbszor varni kell. Namind1
A csajnak meg nem biztos, hogy bejössz, tekintve, hogy csak egyszer beszeltetek, de siman lehetseges. Szoval ne ess jl elotte megint mert az gáz, de valamikor beszelhetnel vele (büfénél a sorban, v menzan, v nem tudom nalatok mi van, de mindenhol lehetseges), es jobb lenne. Ha kell esetleg több tanacs, akkor irj privatban, segitek szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!