Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl jó a srác ezért friendzoneba raktam?
Van egy barátom, akit régebb óta ismerek. Nagyon bírom, és szeretem is de csak barátként. Mostanában elkezdett nyomúlni rám, de mondtam neki, hogy ne rontsa el azt a 10 éve barátságot azért, mert egyszer kanos. Azt mondta, hogy komolyan gondolja. Mondtam neki, hogy van egy srác, aki tetszik nekem. (de ő annyira nem rendes.)
Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy ezt mégis miért csinálom...
Lehet, hogy féltem a barátságom vele? Nem akarom, hogy összejöljünk, mert ha szakítunk akkor már nem lesz ugyan az?
19L
Szerintem az első megérzésedre hallgass.
Azért, mert valakivel régóta ismeritek egymást, még nem biztos, hogy jók lesztek együtt párként. Ott már hiányozna a másik megismerésének izgalma, a pillangók a gyomorban-érzés a randin, a váratlan helyzetek, ahogy fejlődtök.
Szerintem tegyél egy próbát, adj egy esélyt kettőtöknek kedves Kérdező!
Gondolom, az ismeretség/ barátság első éveiben szó sem volt az 'ész elvételéről' - ha jól számoltam, 9 éves voltál mikor megismerkedtetek.
Az, h. hogyan éreztem pl. egy ált. isis osztálytárs iránt mondjuk 13 v. később 19 évesen érthető okokból (jellemfejlődés, hormonális változások) sokat változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!