Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért undorodik tőlem mindenki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért undorodik tőlem mindenki?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és még sosem volt barátom. Annyira nem hiányzik, de azért elgondolkodtam.

Nagyon gyerekes viselkedésem van, mindenen nevetek, még az utcán is ugrálva megyek végig, az anyukám vagy a nővérem kezét fogva.

Igazából lelki problémákkal küszködök, (pszichés beteg vagyok) és így próbálom magamat felvidítani.

Ahoz képest a gondolkodásom komoly, ezt azok tudják akik ismernek, hogy az eszem rendesen vág.

Nem mondom azt, hogy érettebb vagyok a korosztályomnál, mert jövőre csak még érettebb leszek, mivel fejlődésben vagyok, kamasz korban.

Ha sok ember vesz körül csendes vagyok, és nem merek megszólalni, de ha olyanok vannak körülöttem akiket szeretek, akár még az utat is képes vagyok végig szaltózni, vagy tenni a fejem.

Egyetlen egy barátom sincs. Csak suliba járok el, onnan egyenesen haza. Nem vágyok párkapcsolatra, csak elgondolkodtatott a kérdés, ez lehet az oka hogy nem érdeklődik irántam senki? Mivel szép vagyok (Igen, minden lány ezt mondja, tudom) De ha bele nézek a tükörbe én elégedett vagyok a látvánnyal. Vékony is vagyok, és jó adottságok van. Egyedül ezt a viselkedést tudnám válaszként felhozni, mikor gyerekesen viselkedem, vagy épp olyan vagyok mint egy kiköpött autista.

Szerintetek?

2016. okt. 19. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából nekem bejönnek az ilyen lányok, szóval nekem tetszenél :D 15/F
2016. okt. 19. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit nem adnék egy ilyen lányért... :$
2016. okt. 19. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Kétlem hogy emiatt undorodna bárki is, nagyon jók amiket leírtál, nem sok negatív dolgot látok benne, nekem nagyon bejönnél. :)

16F

2016. okt. 19. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilvan mervado hisz nem adsz ra lehetoseget hogy megismerjenek. De majd eljon ennek is az ideje addig elj ugy ahogy neked jol esik. Meg egy kis gyerekesseg is belefer...:) 18f
2016. okt. 20. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!