Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék népszerűbb lenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék népszerűbb lenni a fiuk körében?

Figyelt kérdés

Hetedikes lány vagyok nem béna de nem is menő olyan közepes.Még egyszer sem csókolóztam életemben.Szerintem nem vagyok olyan ronda,168cm,56 kg.Tök lányos vagyok(pl nem focizok stb) de a fiuk mégis inkább barátként kezelnek,sokszor velem beszélik meg a szerelmi gondjaikat.

Mit tegyek h észrevegyenek?

2016. nov. 15. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A fiúk később érnek mint a lányok. még ilyenkor nem nagyon szoktak "úgy" nézni a lányokra. Később meg majd egyre jobban fogja őket érdekelni a lányok.
2016. nov. 18. 17:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Zaklasd őket mindîg facebookon😊😂
2016. nov. 18. 17:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen hova akarsz pasit? Ennyi idősen sem a lányok sem a fiúk nem elég érettek testileg, de leginkább lelkileg ahhoz, hogy képesek legyenek komolyan venni egy párkapcsolatot. 13 évesen a szőke hercegről kell álmodozni azon a fehér lovon, nem pedig azon siránkozni, hogy még sose csókolóztál. Értem én, hogy "mai társadalom", meg "ez a menő" és csak akkor leszel népszerű ha már rengeteg fiúval együtt voltál, de szerintem ez akkor se normális. Más szemszögből, ha mindenáron pasit keresel, akkor nem fogsz igazit találni. Ha majd elfogadod, hogy anélkül is lehet élni és rájössz, hogy mondjuk a barátnőiddel is jól tudod érezni magad, na majd akkor megismerkedsz valakivel, akit ténylegesen szeretsz. (tapasztalat) Ha csak azt akarod, hogy végre legyen már pasid, nem pedig egy konkrét személlyel akarsz együtt lenni, akkor olyanokba is belelátod az "igazit" aki nem az. És csalódni fogsz és depis leszel és stb.
2016. nov. 18. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!