Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnék népszerűbb lenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék népszerűbb lenni a fiuk körében?

Figyelt kérdés

Hetedikes lány vagyok nem béna de nem is menő olyan közepes.Még egyszer sem csókolóztam életemben.Szerintem nem vagyok olyan ronda,168cm,56 kg.Tök lányos vagyok(pl nem focizok stb) de a fiuk mégis inkább barátként kezelnek,sokszor velem beszélik meg a szerelmi gondjaikat.

Mit tegyek h észrevegyenek?

2016. nov. 15. 16:11
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem h 3.-ban volt egy "pasim" akivel kézfogás volt a maximum
2016. nov. 15. 16:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt is elfelejtettem hogy 13/L vagyok 😊
2016. nov. 15. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
13 éves vagy. Még legalább 3 évet ráérsz ezen gondolkozni. Emlékszem anno itt 17 éves lányok kérdeztek ilyet, 2020ban már a 8 éves kislányok fogják kérdezni hogy ciki hogy az unokám elvesztette a szüzességét? :D
2016. nov. 15. 16:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Naon vicces😒Értelmes válaszokat lécci
2016. nov. 15. 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:
6.-ban velem is ez volt. Nemtudtam h hol ismerkedjek. Az uszodaban ahova jartam egy vizilabdas se volt aki bejott volna. Utana kiderult h jon egy srac az osztalyunkba. Eleg gyorsan osszejottem vele. Utana sulit valtottam de meg egyutt voltunk kicsit. Szoval a lenyeg h ne keress ugy is jon majd elobb-utobb.
2016. nov. 15. 17:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Polot le es mindenki teged fog nezni:D
2016. nov. 15. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:
ne akarj népszerűbb lenni
2016. nov. 15. 18:21
 8/13 A kérdező kommentje:
De az akarok lenni
2016. nov. 15. 18:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hova akarsz ennél népszerűbb lenni. Hagyj egy kis időt és a barátaid ( a fiúk ) majd észreveszik mennyire rendes vagy stb. Én 8.-os vagyok sose volt még fiúm, mégis egy csomóan tőlem kérnek szerelmi tanácsot (nem értem miért XD). Ha meg lányos vagy, akkor nincs gond, én fiús is vagyok ráadásul és nagyon nem akarnak észrevenni, de sz@rok bele, fiatalok vagyunk mi még ehhez úgy gondolom. 14/l.
2016. nov. 16. 17:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazából a barátaim nagyrészt lányok egy fiú sincs akire azt tudnám mondani h barátom (csak osztálykirándulásokon)
2016. nov. 17. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!