Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőm lesz és most kezdek népszerűbb lenni a nők
körében. Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Amióta közeleg a nagy nap. Kihívóbban viselkedik velem a munkahelyemen 2 kolléganőm is. A vállamat simítja meg gyakran az egyik, a másik sokszor szemezik velem, zavarba jön ha ránézek. Miért most csinálják ezt?
Van olyan nő, akit izgat, ha belevinne engem valami hülyeségbe?
Kellemetlen szitu. Megnősülsz mehetsz stikában idegenbe. Kis izgalom kell az embernek
2016. szept. 14. 19:12
2/18 anonim válasza:
Lehet hogy ez izgatja, vagy csak probara tesznek. De ha megnosulsz ugyis mindegy hisz szereted, nem?!
2016. szept. 14. 19:12
3/18 A kérdező kommentje:
Persze, csak ilyen szintű csábítás még nem volt, mióta együtt vagyunk...
2016. szept. 14. 19:18
4/18 anonim válasza:
Szerintem ne nősülj meg.. ( a jegyesed érdekében.)
2016. szept. 14. 19:26
5/18 anonim válasza:
Előző vagyok,a privátra válaszolva : Az első adandó alkalommal amikor lenne lehetőséged,eljátszol a gondolattal hogy "elcsábíthatnának".. Ha valóban a párod lenne az igazi,egyáltalán nem érdekelnének a kolléganőid.Addig könnyű volt hűségesnek maradni amíg nem érdeklődtek irántad más nők úgy igazán,de mi lesz ha házasság után 1-2 hónappal szemet vetnek rád más nők is ? Elcsábulsz,és nagy büszkeségedben szétcsalod az újdonsült feleségedet?
2016. szept. 14. 19:34
6/18 anonim válasza:
Ja és a privát leveledben ez állt : Nem tettem MÉG semmit... - Szerintem ez mindent elárult..Még..:)
2016. szept. 14. 19:35
7/18 A kérdező kommentje:
#5: Jó... értem én. De miért ne nősülnék meg? Azon kívül, hogy imponál tényleg nem számít nekem semmit. Ezért még ne vegyél 1 kalap alá olyannal, aki félre ment.
2016. szept. 14. 19:42
8/18 anonim válasza:
:)
Szerintem semmi oka nincs a magabiztosságodon kívül.
Boldog is vagy az esküvőd miatt, legalábbis remélem és ez sugárzik rólad. A férfiak is csodálatosan szépek tudnak lenni, ha boldogok. Sokkal szebbek, mint egy átlagos napon.
Valamint neked már nem kell csajoznod, elvégre megnősülsz, így nem izgulsz, nincs kényszer, birtokolsz valamit, ami másoknak talán nem adatik meg, ez erőssé és magabiztossá tesz. A nőknek meg ez kell, mindig is ez kellett :)
27/N
2016. szept. 14. 19:43
9/18 anonim válasza:
A legtöbb r..banc csak akkor vesz észre mikor már el keltél.. De remélem nem fogsz el gyengülni és meg csalni az asszonyt. 22 L
2016. szept. 14. 19:49
10/18 anonim válasza:
Már elnézést, de mi ebben a r**bancság?
Csak sima szemezésről írt, meg vállérintésről. Ezek ártatlan dolgok és ettől senki nem válik könnyűvérűvé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!