Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Esküvőm lesz és most kezdek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőm lesz és most kezdek népszerűbb lenni a nők körében. Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Amióta közeleg a nagy nap. Kihívóbban viselkedik velem a munkahelyemen 2 kolléganőm is. A vállamat simítja meg gyakran az egyik, a másik sokszor szemezik velem, zavarba jön ha ránézek. Miért most csinálják ezt?

Van olyan nő, akit izgat, ha belevinne engem valami hülyeségbe?

2016. szept. 14. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy addig nem vették észre a kérdezőt amig ki nem derült hogy nősül... Addig nem szemeztek vele, nem simogatták és nem lettek zavarba ha a tekintetük találkozott a kérdezővel.. Simán el mentek mellette.. Legalábbis a kérdező nem írta azt hogy előtte is ezt csinálták volna a kolléganői.. Most hogy végérvényesen foglalt lesz így meg próbálnak be vágodni Elhajlásra bírni a kérdezőt... Ezért írtam hogy r.bancok.. 22 L
2016. szept. 14. 19:54
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
Figyelj még nem vagy házas, amiről meg nem tudnak az nem fáj, dugj meg annyi nőt amennyit csak lehet.
2016. szept. 14. 20:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak én érzem úgy hogy privát üzenetre nyilvánosan válaszolni iszonyú gáz? :-( Csak azért hogy jól beégesse nyilvánosan a kérdezőt. Pfff..

Mindegy, a szemezgetősökkel én nem foglalkoznék a helyedben. Most izgalmas vagy nekik, mert épp nősülsz, talán tesztelgetik magukat is hogy egy ilyen hapsi fejét is el tudják-e csavarni.

Kisujjamat teszem rá, hogy ha bepróbálkoznál, még ők lennének felháborodva, hogy most nősülsz, mit képzelsz...

Akkor viszont már tudják, hogy igen, kellenének.

Szerintem..

2016. szept. 14. 20:09
 14/18 A kérdező kommentje:

#13: én nem érzem offenzívnek, hogy itt válaszolt. Igazából semmi titkosat nem írtam, csak nem itt akartam társalogni/reagálni a kérdés alatt.

#8-as: szerinte te fogalmaztad meg legjobban a lényeget. A női lélek oldaláról.

Mindenkinek köszi a válaszokat! :)

2016. szept. 14. 21:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen! :)

27/N

2016. szept. 14. 21:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyszerű. A női lét a megtestesült önbizalom hiány és frusztráció mivel egyedül semmit sem tudnak elérni ezért sikerélményük sincsen. Az önbizalom hiányt azzal igyekeznek legyőzni, hogy elvárják, hogy a nap 24 órájában azt sulykoljuk beléjük milyen jó csajok a frusztráció mt meg úgy, hogy sz***rá aláznak, amikor jó benyomást akarsz tenni rájuk.

Ha viszont van csajod akit ráadásul el is veszel, akkor nem.figsz odamenni hozzájuk pitizni és ez egyenesen az identitásukat kérdőjelezi meg. Ilyenkor próbálnak meg belesza**i a kapcsolatodba, hogy nekik jó legyen, hogy legyőzzék a konkurenciát. Nem neked szól hanem az egójuknak. Semmi kisugárzás meg magabiztosság nincs itt, amiről a 27/n írt. Az csak kamu

2016. szept. 14. 22:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek a 16. válaszolóval (azt az egy gondolatot kivéve hogy semmit nem tudnak egyedül elintézni, de ez most mellékes).

Szóval ne dőlj be nekik!

Ne ringasd magad abba az ábrándba hogy mennyire marhára tetszel nekik, te meg elkezdesz rágódni hogy korai volt-e megnősülni...

Nem, valójában nem Te kellesz nekik, hanem az egójukat akarják erősíteni azzal hogy elcsavarják a fejed.

Hidd el ha bepróbálkoznál már egyből nem kellenél nekik.

2016. szept. 15. 09:24
 18/18 anonim ***** válasza:

"azt az egy gondolatot kivéve hogy semmit nem tudnak egyedül elintézni, de ez most mellékes)."

Itt most nem hétköznapi ügyek intézésére gondoltam.

2016. szept. 15. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!