Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elköltöznék olyan országba,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elköltöznék olyan országba, ahol ázsiaiak, latinok vagy feketék élnek, akkor ott a nőknél még népszerűbb lehetnék?

Figyelt kérdés

Szóval gondolom ahogy Magyarországon is egzotikumnak számít egy feka srác vagy egy ázsiai lány és sokan már csak emiatt is kívánják őket, hogy nem fehérek egy ilyen helyen is nagyon sokan megnézik a magas, világos bőrű, sportos fehér férfit.

Ha mondjuk Vietnamba, Thaiföldre, Nigériába, Brazíliába vagy ilyesmi helyekre költöznék egy időre.

2015. aug. 26. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ázsiai nőknél tuti sikert aratna egy europai. Fentvagyok a Tagged nevű közösségi oldalon ott vannak mindenféle nemzetiségű hölgyek kb. naponta keresnek meg az Ázsiai lányok :D
2015. aug. 26. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen igen, de ha itthon gátlásos vagy és nem megy a csajozás akkor ott sem leszel Don Juan. Meló miatt sokat utaztam, a brazil lányok imádták a kék szemem, a thai lányok a pénztárcám, vietnami lányt egy kínai büfében itthon hálóztam be zavaróan alázatos volt ( Vietnamban régen ha megcsókoltál egy lányt az a házassági fogadalommal egyenértékűnek számított)

Kínába sajna nem jutottam el, de egy kollégám irigylésre méltó sztorikat mesélt.

Japán! Nem véletlenül hagytam a végére, na ott barátom csodás élmények várnak, egy kis mosoly a diszkóban és jönnek a lányok a bár pulttól fel sem kell állni, van hogy azért járt európaival a fiatal lányka mert az nagyon menő dolognak számít a barinők előtt....CSak Qr..va drága ott az élet! és rossz oldalon kell vezetni :/

2015. aug. 26. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A feketéknek nem egzotikum a fehér.

Ázsiában, főleg japánban, de kínában is, szintén nem azért vagy érdekes, mert fehér vagy, bár a magas srácokat megnézik és nagyon szeretik, fotózkodnak meg ilyenek, de arrafelé a fő indok (főleg japánban), hogy a férfiak még mindig másodrendűként kezelik a nőket. Nem tudnak udvarolni rendesen az ottani férfiak. Pl. náluk nem alap, hogy egy étteremben, leveszed a nő kabátját, a széket alá tolod ha leül, a rendelésnél te mondod a rendelést de azzal kezded amit ő választ, és ilyenek.

Ez arrafelé még idegen dolog, viszont a nőknek nagyon bejön. Így egy európai férfi nagy előnnyel indul egy japán nőnél.

2015. aug. 26. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Múltkor olvastam egy cikket, hogy a thai lányok kimondottan keresik az európai férfiakat... DE! Ez inkább gazdasági érdek, mint vonzalom! Gyakorlatilag kitartót keresnek.

Annak alapján, amit az afrikai országokról tudok, szintén elvárás, hogy a férfi eltartó legyen.

Ezekben az országokban nem annyira érzelmi oldalról közelítik meg a kapcsolatokat, tehát akkor indulsz jó eséllyel, ha gazdag vagy. (Sokkal inkább, mint Európában, mert itt a nők önállóbbak, önfenntartóbbak.)

2015. aug. 26. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Délkelet-ázsiában nagyon szeretik az európai férfiakat a nők. Van egy haverom aki Japánban élt évekig mert ott dolgozott, de bejárta a környező vidékeket, ő mondta. Meg hogy rengeteg európai férfi megy oda nyaralni mert elképesztően könnyen lehet nőzni nekik. És itt nem a prostitúciót értem.
2015. aug. 26. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy Brazília lakosságának fele fehér. Nigériában meg éhínség meg polgárháború van :)
2015. aug. 26. 12:07
 7/8 A kérdező kommentje:

4: Akkor olyan országba mennék ott, ahol nagyobb a jólét. Tajvan, Japán, Szingapúr, stb. Nem ku-.rvát akarok, hanem szerető nőt.

5: Igen, én is így gondoltam. Sok értelemben az ottani országok is Kelet-Európa szintűek. Tehát vannak ugyanúgy gazdag pasikra vágyó nő, alkalmi szexet kereső nők és szerelemre vágyó nők. És mindegyik fajtából lehet találni bőven.

6: Akkor Közép- vagy Dél-Amerika bárhol. De Brazíliában is a szőke hajammal és fehér bőrömmel "ritkább egyed" lennék, mint Magyarországon vagyok.

Nigéria helyett pedig bármelyik fekete-afrikai ország. Angol nyelven rengeteg utazótól olvastam, hogyha fehér vagy és ez miatt is mész, akkor rengeteg ország és város van Afrikában, ami pont olyan biztonságos, mint Ázsia vagy Dél-Amerika. Csak mert fehér vagy, nem vagy halott 1 hónapon belül Afrikában és nem is kellenek testőrök. Mondom, rengeteg angol nyelvű dugós útibeszámolót olvastam.

2015. aug. 26. 13:04
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többi választ is!

2: Ez egyértelmű. Magyarországon is már évi 15-20 lánnyal csókolózom és kb. 5-tel lefekszem (akik csinosak is). Tudom hogyha itt nem tudnék csajozni, akkor ott sem menne. De azért ez mégis pluszt ad. Mondom, mint amilyen feka srácnak vagy ázsiai lánynak lenni Magyarországon. Jó.

2015. aug. 26. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!