Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?

Ha 9 éve nem volt köztünk semmi, akkor nem is lesz.
Attól mert ő nem lehet boldog, te még lehetsz.
Ha nem annyira a legjobb barátnőd, akkor nyugodtan járj a pasival, ha a legjobb barátnőd akkor beszéld meg a lánnyal.

Tedd fel magadban a kérdést, hogy ki fontosabb neked: a barátnőd vagy a fiú?
Csak, hogy én mit gondolok:
Ha fiút választod: ki tudja, meddig fog működni a kapcsolat. Ha a barátnőd megharagudna rád emiatt ti meg szakítanátok akkor se fiúd, se barátnőd. Ha a barátnődet nem zavarná valamilyen okból kifolyólag, hogy te összejössz ezzel a sráccal, akkor lehet, hogy egy nagyon hosszú kapcsolat elé nézel és még a barátnőddel is jóban maradhatsz valamennyi eséllyel.
Ha a barátnődet választod: a barátnőddel való barátságod minden bizonnyal megmarad, fiúból meg van 1000+1 , jönne más is később és biztosan nem töröd szét barátnőd szívét sem. Viszont lehet, hogy egy nagyon hosszú, boldog kapcsolattól fosztod meg magadat, ha ezt választod.
Bár nem tudom, hogyan reagálna a barátnőd erre a dologra. Valószínű nem menne rózsásan, de nem ismerem, nem akarok következtetést levonni. Esetleg említsd meg neki, hogy mit szólna ahhoz, hogyha összejönnél vele. Vagy ha hidegen hagy a barátnőd, akkor meg hajrá.
Remélem segítettem. 16F

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!